162, 15167

Argenta publiceert winstdeling tak21-producten over 2014

Argenta publiceert winstdeling tak21-producten over 2014

Argenta publiceerde de cijfers van de winstdeling die ze naast naast de gegarandeerde rente ook nog aanbiedt voor de producten Argenta Life Plan, Argenta-Flexx, Kapitaal Plus, Leven Plus, UKMT (Uitgesteld Kapitaal met Tegenverzekering), Gemengde Verzekering, Kinderspaarplan en Jeugdspaarplan. Die winstdeling wordt toegekend op de reserve aanwezig in het contract op 31 december van het jaar waarop de winstdeling slaat.

Tak21-spaarverzekeringen bieden een gegarandeerde basisopbrengst. Daar bovenop kunnen de beleggers nog een winstdeelneming krijgen als de verzekeringsmaatschappij hun storting met winst kan herbeleggen.

Voor het Argenta Life Plan werd de gegarandeerde vergoeding over 2014 via winstdeelneming aangevuld tot 2,40%.

Voor Argenta-Flexx, Leven Plus en Jeugdspaarplan krijgen alle stortingen via de winstdeelneming een brutorendement van minstens 2,20%. Voor contracten met een gewaarborgde rente van 2,25% en 2,30% wordt een winstdeelneming van respectievelijk 0,15% en 0,10% gegeven zodat het totaalrendement hier uitkomt op 2,40%. En contracten met een gewaarborgde rente van 2,40% worden via de winstdeelneming opgetrokken tot een totaalrendement van 2,50%.

Dezelfde rendementen zijn van toepassing op Kapitaal Plus, behalve voor de recente stortingen aan 1 % waar de winstdeling beperkt is tot 0,15 %.

Tot slot geldt vanaf 17 februari 2015 voor nieuwe stortingen een gegarandeerd rendement (exclusief winstdeling en gedurende de eerste interestvoetwaarborgtermijn) van 1,30% voor Argenta Life Plan, van 1,20% voor Argenta-Flexx en van 0,50% voor Kapitaal Plus.

Laagste instapkosten

Spaargids.be is zelf geen makelaar. Toch Spaargids heeft voor zijn bezoekers gunstige voorwaarden onderhandeld met makelaar Futuria. Deze voorwaarden zijn ondermeer van toepassing op pensioensparen en langetermijnsparen. Futuria verbindt zich te werken aan wellicht de laagste kost van België, dit terwijl andere makelaars tot 6,5% gaan. Dankzij spaargids kan u dus genieten van de beste tarieven op de markt. De verlaagde instapkosten zijn geldig op alle toekomstige stortingen, zowel de eerste als de bijkomende. U kunt op de website van Spaargids.be alle aanbiedingen voor tak21-spaarverzekeringen vergelijken.

Andere tips over TAK 21

Log in om reacties to posten. Geen login? Registreer u hier.