241, 15123

Credimo publiceert rendementen tak21-spaarverzekeringen over 2014

Credimo publiceert rendementen tak21-spaarverzekeringen over 2014

Credimo heeft de rendementen van zijn tak21- en tak26-spaarverzekeringen over 2014 bekendgemaakt.

Tak21-spaarverzekeringen bieden een gegarandeerde basisopbrengst. Daar bovenop kunnen de beleggers nog een winstdeelneming krijgen als de verzekeringsmaatschappij hun storting met winst kan herbeleggen.

Voor de tak21-spaarverzekeringen CredoSecure en CredoSecurePlan worden de gewaarborgde rentevoeten van minder dan 2% via winstdeelneming aangevuld tot dit niveau. Voor contracten met een hogere gewaarborgde rente wordt geen winstdeelneming toegekend.

Voor de tak21-spaarverzekeringen CredoInvest en CredoInvestPlan bedraagt de gewaarborgde rente 0%. Elk rendement moet dus komen van de winstdeelneming. Voor 2014 bedraagt ze 2,65%.

De bovenstaande verzekeringen worden sinds 1 januari 2015 echter niet meer aangeboden. Er kunnen dus geen nieuwe contracten meer worden onderschreven. Op bestaande contracten bijstorten, kan nog wel.

Credimo heeft de spaarverzekeringen vervangen door nieuwe. Voor Credo21 Safe (Plan) geldt een gewaarborgde rente van 1,25%, voor Credo21 Dynamic bedraagt de gewaarborgde rente 0%, zodat ook hier elk rendement uit de winstdeelneming moet komen.

Voor de tak26-kapitalisatieverzekeringen wordt over 2014 geen winstdeelneming uitgekeerd. Het totale rendement is daardoor gelijk aan de gewaarborgde rente.

Laagste instapkosten

Spaargids.be is zelf geen makelaar. Toch Spaargids heeft voor zijn bezoekers gunstige voorwaarden onderhandeld met makelaar Futuria. Deze voorwaarden zijn onder meer van toepassing op pensioensparen en langetermijnsparen. Futuria verbindt zich te werken aan wellicht de laagste kosten van België, dit terwijl andere makelaars tot 6,5% gaan. Dankzij Spaargids kan u dus genieten van de beste tarieven op de markt. De verlaagde instapkosten zijn geldig op alle toekomstige stortingen, zowel de eerste als de bijkomende.

U kunt op de website van Spaargids.be alle aanbiedingen voor tak21-spaarverzekeringen. vergelijken.

Lees ook:

Andere tips over TAK 21

Log in om reacties to posten. Geen login? Registreer u hier.