172, 15166

Delta Lloyd publiceert rendementen tak21 over 2014

Delta Lloyd publiceert rendementen tak21 over 2014

Delta Lloyd heeft de rendementen van zijn tak-21 spaarverzekeringen over 2014 gepubliceerd.

Bij tak21-spaarverzekeringen zijn klanten verzekerd van een gegarandeerde basisopbrengst. Bovenop maken zij kans op een deel van de winst indien de verzekeringsmaatschappij erin slaagt hun storting met winst te herbeleggen.

Strategy Eternal had over 2014 een totaalrendement van 2,50%. Dit is een halve procentpunt meer dan de basisrente voet van 2%

Strategy Eternal Alpha kent geen basisrente. Elke opbrengst moet hier dus komen uit de winstdeelneming. Het globaal rendement over 2014 bedroeg 1,80%.

Spaargids.be is zelf geen makelaar. Toch heeft Spaargids voor zijn bezoekers gunstige voorwaarden onderhandeld met makelaar Futuria. Deze voorwaarden zijn onder meer van toepassing op het pensioensparen en langetermijnsparen. Futuria verbindt zich te werken aan wellicht de laagste kosten van België, dit terwijl andere makelaars tot 6,5% gaan. Dankzij Spaargids kan u dus genieten van de beste tarieven op de markt. De verlaagde instapkosten zijn geldig op alle toekomstige stortingen, zowel de eerste als de bijkomende.

U kunt op de website van Spaargids.be alle aanbiedingen voor tak21-spaarverzekeringen vergelijken.

Andere tips over TAK 21

Log in om reacties to posten. Geen login? Registreer u hier.