Pc-banking BNP Paribas Fortis ligt plat

10
Reageer
Het PC Bankingprogramma van BNP Paribas Fortis is al de ganse dag niet bereikbaar. Dat meldt de weblog datanews.

Klanten van BNP Paribas Fortis die proberen in te loggen op hun pc-bankingaccount krijgen al de hele dag de boodschap te zien dat er technische problemen zijn.

Hilde Junis, de woordvoerdster, licht toe: "Die nieuwe versie gaf problemen, waardoor men beslist heeft het systeem op non-actief te zetten. We zijn volop aan een oplossing aan het werken. Mochten er eventuele fouten gebeurd zijn, worden die natuurlijk hersteld."

Een precieze verklaring voor het probleem kan Junius (nog) niet geven. "Maar Bank van de Post werkt met hetzelfde systeem en die ondervinden geen problemen."

Bron: datanews

UPDATE: Het werkt opnieuw

Copyright 2010 spaargids.Be

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(3 stemmen, gemiddeld 3.67 van de 5)


Categorie: Fortis Bank nieuws over betalen en kaarten
sedert de overname door BNP zijn er regelmatig pannes.
Stemmen:1
avatar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PC-banking bij mijn bank is gratis en het werkt ook nog behoorlijk
Stemmen:-2
avatar
Blijkbaar toch iemand die een tevreden klant is bij BNP-Fortis ondanks PC- banking weer plat ligt, de bankdiensten niet gratis zijn en de intresten niet fameus zijn.
Een eigenaardige reactie maar mij zien ze niet meer bij deze bank. Uiteraard ieder zijn mening.
Stemmen:3
avatar
:-)
Dit gebeurt wel een aantal keren op een jaar in de homebanking systemen bij alle banken
Stemmen:1
avatar
au prix ou les transactions et les cartes sa n'est pas admisible
Stemmen:2
avatar
De PC banking van BNP Paribas Fortis is steengoed ontwikkeld, ondanks er hier en daar nog een aantal kleine (of iets grotere) bugs aanwezig zijn. Qua lay out, functioneel,etc.. hier kunnen de meeste banken nog wat van leren!
Stemmen:-2
avatar
Ik kan weer niet inloggen? Ligt het systeem plat? ambetant dat je geen redirect krijgt ofzo :s
Stemmen:0
avatar
geachte
ik ben nu 3 dagen bezig voor mijn pc banking te gebruiken kan dit wel
ik krijg wel mijn blad voor mij maar als ik mijn code nr ingeef en dan op bevestegen klik gewoon blijft staan zonder fout aan te geven
graag antwoord aub
Stemmen:0
avatar
al bij al goeie pc banking bij fortis maar niks voor niks he kost wel wat om het te gebruiken en al het bankwerk wel zelf moet uitvoeren !
intresten kan je de dag van nu ver gaan zoeken als je iets beter wil moet je nu de bank zoeken met gratis zichtrekeningen die doen ook moeite om u aan te spreken waar ge nog iets gunstig kan beleggen die grote banken zoeken allen nog maar hoe ze u nog meer kunnen pluimen met hier en daar een bijkomende kost aan te rekenen is voor hen dan een bijkomende winst hé
ik ben nu over gestapt naar zo een bank ik heb vroeger genoeg gevraagd om iets beters te krijgen maar ge moest met bewijzen afkomen dat het elders beter kon! dus ewel het is nu beter op een ander.
groetjes aan de groot banken !!
Stemmen:0
avatar
het zal te maken hebben met het nieuws over de verkoop van onze bank.Veel zal er voor ons niet veranderen en de keuze ligt nog steeds bij onszelf om te ageren. :roll:
[size=small][/size]
Stemmen:0

Spaargids mailalerts