BNP Paribas Fortis en Fintro lanceren hun eerste volkslening

5
Reageer
BNP Paribas Fortis lanceren eerste volksleningBNP Paribas Fortis en Fintro geven op 8 januari 2014 hun eerste volkslening uit met startdatum 1 februari 2014. De looptijd bedraagt zes of tien jaar. Intekenen kan vanaf 200 euro.

BNP Paribas Fortis en Fintro schrijven een volkslening uit met een looptijd van zes of tien jaar. De volkslening heeft een brutorendement van 2,00% (6 jaar) en 2,75% (10 jaar). Volksleningen zijn onderhevig aan een roerende voorheffing, maar deze bedraagt slechts 15 procent. U ontvangt met andere woorden een netto-opbrengst van respectievelijk 1,70% en 2,3375%.

De uitgifteprijs van de lening, zowel beschikbaar in coupon- als kapitalisatieversie, is vastgesteld tegen 100 procent van de nominale waarde. De minimuminschrijving bedraagt 200 euro.

Geïnteresseerden kunnen intekenen van 8 januari tot 31 januari 2014, onder voorbehoud van vervroegde afsluiting.

BNP Paribas Fortis en Fintro willen met het opgehaalde geld socio-economische en maatschappelijk verantwoorde doelen financieren.

Vergelijk hier alle volksleningen.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(11 stemmen, gemiddeld 3.45 van de 5)


Categorie: Fortis Bank nieuws over sparen, Sparen bij BNP Paribas Fortis
avatar
belachelijk, geldwolven die ze zijn.
Spaargeld zo snel mogelijk afhalen
Stemmen:3
avatar
Weet je als je op de lijst van "Sparen" kijkt dan zijn er vandaag ZES banken die evenveel en zelfs meer netto rente aanbieden op een gewonespaarrekeningen dan dit armzalig aanbod van BNP Paribas Fortis dat bovendien nog eens bruto is.
:oops: :oops: :oops:
Stemmen:2
avatar
Kunnen ze bij de Europese centrale bank geen leningen meer krijgen misschien ?
In elk geval, van mij geen eurocent meer !
Dit wordt gegarandeerd een grote flop.
Stemmen:1
avatar
Geldwolven is zacht uitgedrukt.ze kunnen op een korte tijd alles terugbetalen aan de regering. Deze laatste bepalen zelf hun loon $$
Stemmen:1
Dit is een niet zo geslaagde grap... :oops:
Stemmen:0

Spaargids mailalerts