Woonleningen bij Vlaams Sociaal Woonkrediet

Hieronder vind je de hypotheekleningen van Vlaams Sociaal Woonkrediet terug die de afgelopen 3 maanden werden ingevoerd door Spaargids bezoekers.

Deel uw leningen met anderen

Deel hier uw 3 beste onderhandelde leningen in en wij sturen u 2 Kinepolis filmtickets! Bekijk de voorwaarden

Wij sturen u 2 Kinepolis filmtickets als u via onze site uw drie beste woonlening voorstellen met hun bijhorende offerte documenten invoert en bovendien voldaan is aan elk van volgende voorwaarden:

-De drie beste voorstellen zijn afkomstig van 3 verschillende banken.
-Elk voorstel is verkregen tijdens de afgelopen 4 weken, te rekenen vanaf de datum van invoer van het voorstel op onze site.
- U heeft voor elk voorstel een beoordeling ingevoerd van het bankkantoor of van de bank waar u het voorstel heeft verkregen.
-Uw beste voorstel is de woonlening die u getekend heeft. Uw twee beste en derde beste voorstel moeten handelen over dezelfde looptijd en dezelfde formule (bvb vaste rentevoet, variabele rentevoet 1/1/1, variabele rentevoet 3/3/3, ...) als het getekende voorstel.
-U heeft de verkregen offerte documenten van uw drie beste voorstellen doorgestuurd naar offertes@spaargids.be of geupload via het voorziene uploadformulier.
- Het offerte document van uw beste voorstel moet volledig zijn en minstens de datum, uw naam, uw adresgegegevens en de gegevens over de financiële instelling bevatten bij dewelke u de woonlening verkregen heeft. Het offerte document bevat minstens ook de looptijd, rentevoet en formule van de woonlening.
- Doorlooptijd: Het tijdstip van het door ons ontvangen van de drie offertes die voldoen aan alle voorwaarden en het tijdstip van invoeren van de eerst ingevoerde lening op onze site mag maximaal 2 maanden van elkaar verwijderd zijn.
- U moet kunnen aantonen dat u uw beste offerte getekend heeft.

Elk ingevoerd voorstel wordt gedeeld met de bezoekers van spaargids.be en guide-epargne.be Spaargids.be en Guide-Epargne.be zullen uw offerte anoniem maken. Na het anoniem maken wordt de offerte gepubliceerd op spaargids.be en Guide-Epargne.be. Het anoniem maken betekent dat alle persoonsgegevens (bvb naam, adres, contactgegevens) uit de offerte worden verwijderd.
Maximum 2 tickets per gezin. Bij vermoeden van fraude of misbruik behouden wij ons het recht voor om geen filmtickets door te sturen.
Alle communicatie zal gebeuren via het emailadres dat u gebruikt heeft voor het invoeren.
Deze actie kan op elk moment stopgezet worden. Door het uploaden, invoeren of emailen van een voorstel of offerte verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Geef hier zelf uw lening in

Woonleningen bij Vlaams Sociaal Woonkrediet
1 1 10 6.8

Tarieven hypothecaire leningen bij Vlaams Sociaal Woonkrediet

Geen officiële tarieven van hypothecaire leningen beschikbaar

Beoordelingen van woonleningen bij Vlaams Sociaal Woonkrediet

Vlaams Sociaal Woonkrediet
Geen rating beschikbaar

Moody's

Geen rating beschikbaar

Fitch

Gemiddelde bezoekers-beoordeling van: 1 bezoeker(s)

Algemene beoordeling 
 
6.8
Tarieven 
 
4.0
Transparantie 
 
8.0
Klantendienst 
 
7.0
Productkennis 
 
8.0
Vlaams Sociaal Woonkrediet in 2260 Tongerlo (Antw.) 2016-10-01 20:46:37 Josie
6.8 10
Beoordeeld door Josie     Oktober 01, 2016
2,65% vast 26 jaar woonlening
Algemene beoordeling 
 
6.8
Tarieven 
 
4.0
Transparantie 
 
8.0
Klantendienst 
 
7.0
Productkennis 
 
8.0
Positieve opmerkingIjverig en goed onderlegde werknemers
Negatieve opmerkingSoms nogal chaotisch

Hypothecaire leningen : we vergelijken deze aanbieders