TAK 21 Spaarverzekeringen vergelijken

Fiscaal voordelig sparen via een TAK21 spaarverzekering. U kan 27% roerende voorheffing vermijden door langer dan 8 jaar te sparen of door een bijkomende overlijdendsdekking te nemen. U vergelijkt eenvoudig de rendementen van 2015 en vroeger, de kosten en voorwaarden. De beste TAK 21 spaarverzekering vergelijken was nog nooit zo eenvoudig.

Dossier TAK 21 spaarverzekeringen

Onze selectie TAK 21 spaarverzekeringen

Maatschappij Product Rendement verleden
2015         2014
Gewaarborgd rendement Maximum instapkosten Instapkosten via Spaargids.be

Gesponsord
product
Federale Verzekering
Vita Invest Dynamic
  • Eerste storting:min. €2500
  • Bijstortingen:min. €500

Netto rendement 2015

3,05% info Netto rendement 2015 Federale Verzekering Vita Invest Dynamic

Bruto gewaarborgd

0,00%

Maximum instapkosten

0,00%

Ga naar website

Krijg tot € 500 op uw premie terug! Lees meer+

Krijg tot € 500 op uw premie terug!

Klik hier voor de info en voorwaarden van de actie 1% Cashback.

Pagina 6 van 6

De vermelde informatie en kosten hebben tot doel een simpel en duidelijk overzicht te bieden. Voor verdere details en specificaties verwijzen we naar de technische fiches, de bijzondere en de algemene voorwaarden van de betreffende producten. Deze zijn te vinden op de website van de aanbieder. De vermelde informatie houdt geen aanbod in. (lees ook de disclaimer)
Rendement verleden - Rendementen uit het verleden zijn netto, dit wil zeggen inclusief eventuele beheerskosten, maar zonder rekening te houden met eventuele instapkosten en/of taxen.

Gewaarborgd rendement - Gewaarborgde interestvoet als u nu een storting doet. Voor toekomstige stortingen is de gewaarborgde interestvoet deze die van toepassing is op het tijdstip van storting.