Allianz betaalt helft taks op tak23-beleggingsverzekeringen zelf

0
Reageer
Allianz betaalt helft taks op tak23-beleggingsverzekeringen zelfVerzekeraar Allianz neemt tussen 12 februari en 15 juni 2018 de helft van de instaptaksen voor eigen rekening voor alle stortingen van minstens 25.000 euro in een tak23-beleggingsverzekering.

Bij een tak23-beleggingsverzekering wordt de inleg van de spaarder belegd in een fonds. Een gegarandeerd rendement biedt dat dus niet. De evolutie van de waarde van de investering hangt volledig af van de samenstelling van dat fonds en van de gang van zaken op de financiële markten. Het ingelegde kapitaal kan (sterk) stijgen of (sterk) dalen.

Het product is dus sterk vergelijkbaar met het beleggen in fondsen die door banken worden beheerd. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo is het via een beleggingsverzekering makkelijker om een begunstigde, die de uiteindelijke opbrengst krijgt, aan te duiden. Voorts is doorgaans geen roerende voorheffing verschuldigd.

Bij het instappen in een tak23-beleggingsverzekering moet naast de instapkosten ook een premietaks worden betaald. Die bedraagt 2%. Tussen 12 februari en 15 juni neemt Allianz hier evenwel de helft voor eigen rekening bij stortingen vanaf 25.000 euro. Dit geldt zowel voor bijstortingen op bestaande contracten als voor nieuwe overeenkomsten die niet werden afgesloten in het kader van het pensioensparen of het langetermijnsparen.

Bij een grote belangstelling kan de actie wel vervroegd worden stopgezet.

Allianz heeft een ruim aanbod aan tak23-beleggingsverzekeringen, waardoor het aan elke klant een aangepast voorstel kan doen.

De beleggingsverzekeringen van Allianz kunnen worden onderschreven bij Futuria. Deze makelaar heeft er zich toe verbonden om te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%.

Spaargids.be, dat zelf geen makelaar is, onderhandelde deze gunstige voorwaarden met Futuria. Dankzij Spaargids.be kunt u dus genieten van de beste voorwaarden op de markt.

Meer info over de tak 23 spaarverzekeringen van Allianz vindt u op

ALLIANZ INVEST

Hoe interessant vond u dit artikel?
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)
Categorie: Algemeen nieuws over verzekeren