Beobank  World Travel MasterCard

mastercard

1ste kaart

€ 50,00

Standaard limiet

€ 5500

Actie / punten

welkomstgeschenk van 5000 miles, 1 mile per gespendeerde euro

  • Vergelijk

Kosten
Jaarlijkse bijdrage voor de eerste kredietkaart
€ 50,00
2de kaart
€ 20,00
Betalen binnen eurozone
gratis
Betalen buiten eurozone
gratis
Geld afhalen binnen eurozone
2,50% (min. 5 EUR, max 15 EUR)
Geld afhalen buiten eurozone
2,50% (min. 5 EUR, max 15 EUR)
Wisselkoers commissie
2,10%
Krediet / Limieten
Standaard limiet
€ 5500
Gespreid betalen
Ja
5% van het bedrag van het kredietsaldo met een minimum van € 25
JKP (Jaarlijks kosten percentage)
11,49%
voor bedrag van € 5500
Verplichte zichtrekening
Nee
Prepaid kaart
Nee
  • Vergelijk
Kosten
Betalen / geld afhalen Geldafhaling ATM: 2,50% van het afgehaalde bedrag (min. 5,00€ - max. 15,00€ per afhaling)
Deze verrichting is gratis als op de kredietkaartrekening een kredietsaldo staat dat minstens gelijk is aan het opgenomen bedrag. Vanaf 1/9/2015 geldt voor zowel MasterCard als Visa voor niet-euro transacties een totale kost van 2,10% van het transactiebedrag.
puntenprogramma's, acties en tijdelijke promoties op de kaarten
Actie / punten Na de eerste transactie met uw nieuwe kaart (mits binnen de 90 dagen na ondertekening van de kredietovereenkomst), krijgt u 5.000 miles op de rekening van uw kaart.
Daarnaast ontvangt u 1 mile per gespendeerde euro. Koopt u treintickets bij NMBS Europe, dan krijgt u zelfs dubbele miles. U kunt de miles omzetten in vliegtickets naar de bestemming van uw keuze en ook in Eurostar, ICE, TGV® of Thalys treintickets.Geen recht op miles: afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet) en de miles blijven 4 jaar geldig.
Verzekering
Reisannulatie De annulatieverzekering betaalt u een vergoeding bij annulatie van uw reis door ernstige ziekte, ongeval of overlijden van u of uw directe familie, bij schade aan uw woon- of werkplaats waardoor uw aanwezigheid vereist is en in geval van verlies of diefstal van identiteitsbewijzen (paspoort of identiteitskaart) binnen de 30 dagen voor vertrek van de reis en dat de annulatie van de reis vereist. U bent gedekt voor een bedrag tot en met 6.000€, op voorwaarde dat uw reis voor 100% met uw kredietkaart werd betaald en na aftrek van een vrijstelling van 50€ per schadegeval (of 5.000 miles als u uw reis met miles betaald hebt).
Reisongevallen Regel uw tickets voor uw vliegtuig, trein of boot met uw World Travel MasterCard. Dan bent u bij een overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval automatisch gedekt voor een bedrag tot en met 500.000 €. Deze verzekering dekt ook uw partner en uw kinderen jonger dan 23 jaar die samen met u of afzonderlijk reizen
Bijstand Uw World Travel MasterCard biedt u : reisbijstand in het buitenland (24 uur op 24), medische diensten (raadpleging, evacuatie, voorschot op ziekenhuisopname, enz.), juridische diensten (juridisch advies en borgstelling) en persoonlijke diensten (vertaaldienst, dringende boodschap voor naasten, enz.)
Vluchtvertraging Een bedrag tot 250 € (maaltijden, drank en hotel) gecompenseerd bij vertraging (4 uur of meer) of annulering van uw vlucht, 'denied boarding' of als u uw aansluitende vlucht mist tijdens uw reis.
Aankoop Aankoopverzekering: Zowel in België als in het buitenland. Elke aankoop van meer dan 50 € die u met uw kaart betaalt, wordt namelijk automatisch verzekerd gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van gekwalificeerde diefstal of accidentele schade, tot 3.000 € per schadegeval en per jaar.
Verlengde garantie: U geniet één jaar extra garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudapparaten (‘witgoed’) en elektronische audio- en videoapparaten (‘bruingoed’) van min. 50 €. Op voorwaarde dat u ze in een winkel in België aankoopt en betaalt met uw kredietkaart. De dekking bedraagt maximaal 2.000 € per schadegeval en per jaar.
Bagagevertraging Indien uw bagage langer dan 4 uur vertraging oploopt, betaalt u de noodzakelijke aankopen met uw World Travel MasterCard, en later worden ze terugbetaald tot 350 € voor aankopen gedaan binnen de 48 uur na uw aankomst en tot 650 € in de daaropvolgende 48 uur (als uw bagage als definitief verloren wordt beschouwd).
Varia Kredietbeschermingsplan (optioneel) Ze dekt voor uzelf en uw naasten een deel of zelfs de totaliteit van de opgebruikte financiële reserve (beperkt tot 12.400€). Bij volledige arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid betaalt het Kredietbeschermingsplan na een wachttijd van 3 maanden elke maand 10% terug van de opgebruikte financiële reserve. Bij ernstige ziekte zal de verzekeraar, na verloop van een wachttijd van 30 dagen, de opgebruikte financiële reserve (beperkt tot 12.400€) op het ogenblik van de vaststelling van de diagnose terugbetalen, mits inachtname van de eigen risicotermijn van 90 dagen vanaf de ingangsdatum van de polis. Bij overlijden hoeft geen enkele naaste van de overledene de opgebruikte financiële reserve (beperkt tot 12.400€) terugbetalen. De verzekering neemt alles voor haar rekening.
Let op, geld lenen kost ook geld.