Aanvragen brandverzekering offertes

Vergelijken van uw offertes

Gratis brandverzekering offerte berekenen

De premie (en de dekking) van de brandverzekering wordt berekend op basis van het aantal ruimtes en de graad van afwerking. Vul onderstaande formulier dan ook zo correct mogelijk in. Bestaat de woning uit een speciale constructie of heeft het gebouw een waarde van meer dan 500.000 euro, neem dan best rechtstreeks contact op met de makelaar of maatschappij voordat u een offerte aanvraagt.

GEGEVENS Woning

Verzekering gewenst voor*

GEGEVENS KLANT

Van welke aanbieders wilt u een gratis offerte

Graag offerte van*
Selecteer minstens 1 maatschappij waarvoor u offerte wil ontvangen

* = Verplichte velden

Gelieve alle velden in te vullen
Makelaar Futuria FSMA:104832A
Antwerpsesteenweg 1066B/004, 9041 Gent (hoofdkantoor)
Leonardo da Vincilaan 19, Stockholm gebouw, 1831 Diegem (bijkantoor)
Tel 078/15.68.00 (zonaal tarief)
info[at]futuria.be

Laagste kosten op uw brandverzekering
U kan hier de tarieven van 10 aanbieders van brandverzekeringen vergelijken en meteen intekenen op de goedkoopste brandverzekering. Zo betaalt u geen cent teveel!
Vraag nu gratis een brandverzekering offerte

Vrije keuze:
U kunt een brandverzekering kiezen bij de maatschappij van uw keuze. Spaargids.be zoekt brandverzekering aanbieders die werken aan lage commissie. Dit zijn dezelfde producten als bij uw makelaar of bankier uit uw buurt. Enkel de commissie is verschillend.

Eenvoudig:
Vergelijken, beslissen, aanvragen. Alles kan via mail of post geregeld worden. U stort uw premie rechtstreeks bij de maatschappij van uw keuze. De makelaar zorgt voor de lage commissie en voor de administratie (u ontvangt uw polis per post). Spaargids.be is zelf geen makelaar. We zoeken nog steeds makelaars of bankiers die brandverzekeringen kunnen aanbieden aan lage kosten. Contacteer ons.

Waarom via spaargids.be?
Via ons kan u online een brandverzekering offerte aanvragen voor meer dan tien verschillende maatschappijen. U kan de tarieven naast elkaar vergelijken en volledig vrijblijvend de beste brandverzekering kiezen. Deze service zal u nergens anders vinden. Vraag nu gratis een brandverzekering offerte

Wat bij een schadegeval?
Alle maatschappijen hebben een nummer waar u kan bellen in geval van een ongeval. Daar zal u begeleid worden bij uw schadegeval. Ook de makelaar stelt online tools ter beschikking om de afhandeling van een schadegeval zo vlot mogelijk te laten verlopen. Spaargids.be is zelf geen makelaar.

Meer informatie nodig:
Heeft u nog twijfels? Spaargids heeft de grootste ledencommunity in België. Stel de vraag aan de andere leden op ons forum. Zij zullen u zeker tips geven.