Gratis offerte schuldsaldo verzekering

U betaalt waarschijnlijk teveel voor uw SSV!
Spaargids onderzoek toont aan dat vaak duizenden euro’s teveel betaald wordt voor de schuldsaldo verzekering.

Via het formulier hieronder kan u direct offertes opvragen van meer dan 10 schuldsaldo aanbieders via een onafhankelijke makelaar.

Weet dat u altijd gratis kan overstappen naar een goedkopere ssv en dat dit ook mogelijk is bij een lopende lening.

Waarom juist nu een offerte opvragen via spaargids.be

  • 10 schuldsaldo verzekeringen vergelijken
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Snel, eenvoudig en transparant

Gegevens lening

 EURO
 %
 jaar

Uw gegevens

Aantal verzekerden*
Geslacht*
Roker*
%
cm
kg

Van welke aanbieders wilt u een gratis offerte

Graag offerte van*
Selecteer minstens 1 maatschappij waarvoor u offerte wil ontvangen

Gelieve alle velden in te vullen

* = Verplichte velden

Makelaar Futuria FSMA:104832A
Antwerpsesteenweg 1066B/004, 9041 Gent (hoofdkantoor)
Leonardo da Vincilaan 19, Stockholm gebouw, 1831 Diegem (bijkantoor)
Tel 078/15.68.00 (zonaal tarief)
info[at]futuria.be

Vraag hier schuldsaldoverzekering offertes van 10 maatschappijen. U vergelijkt de schuldsaldo premies en kan direct online intekenen op de goedkoopste schuldsaldo.

Een schuldsaldoverzekering wordt onderschreven in het kader van een hypothecaire lening. Bij overlijden van de verzekerde tijdens de duurtijd van de lening, zal de schuldsaldo verzekering het saldo van de schuld op dat ogenblik storten aan de geldschieter.
Bereken hier wat je schuldsaldo verzekering je zal kosten en vergelijk wie de goedkoopste schuld-saldo aanbieder is.

Laagste kosten op uw schuldsaldo
Via ons kan u de tarieven van 10 aanbieders van schuldsaldo verzekeringen vergelijken en meteen intekenen op de goedkoopste schuldsaldo. Zo betaalt u geen cent teveel!
Vraag nu gratis een schuldsaldo offerte

Vrije keuze:
U kunt een schuldsaldoverzekering kiezen bij de maatschappij van uw keuze. Spaargids.be zoekt schuldsaldoverzekering aanbieders die werken aan lage kosten. Dit zijn dezelfde producten als bij uw makelaar of bankier uit uw buurt. Enkel de kost is verschillend.

Eenvoudig:
Vergelijken, beslissen, aanvragen. Alles kan via mail of post geregeld worden. U stort uw schuldsaldo premie rechtstreeks bij de maatschappij van uw keuze. De makelaar zorgt voor de laagste kosten en voor de administratie (u ontvangt uw polis per post). Spaargids.be is zelf geen makelaar. We zoeken nog steeds makelaars of bankiers die schuldsaldo verzekeringen kunnen aanbieden aan lage kosten. Contacteer ons.

Waarom via spaargids.be?
Via ons kan u online een schuldsaldo offerte aanvragen voor meer dan tien verschillende maatschappijen. U kan de schuldsaldo tarieven naast elkaar vergelijken en volledig vrijblijvend de beste schuldsaldoverzekering kiezen. Deze service zal u nergens anders vinden. Vraag nu gratis een schuldsaldo offerte

Is dit veilig?
Absoluut! Wij sturen uw aanvraag enkel door naar erkende makelaars. Deze zijn erkend door het FSMA en zullen u een schuldsaldo offerte maken aan interessante voorwaarden. U zal op alle documenten steeds de contactgegevens van deze tussenpersoon terugvinden. Vermeld wel steeds Spaargids.be in uw contacten. Dan bent u zeker van de goedkoopste schuldsaldoverzekering. Spaargids.be is zelf geen makelaar.

Meer informatie nodig:
Heeft u nog twijfels? Spaargids heeft de grootste ledencommunity in België. Stel de vraag aan de andere leden op ons forum. Zij zullen u zeker tips geven.