Veilig sparen aan de beste voorwaarden

Er zijn in België veel verschillende producten waarmee je veilig kan sparen. Elk spaarproduct heeft zijn eigen rendement, veiligheid en fiscaliteit. Spaargids.be geeft een helder en volledig overzicht zodat u snel de beste spaarproducten kan vinden die voor uw situatie het hoogste rendement geven en toch de gewenste veiligheid bieden.
 

NIEUW: spaarsimulator

Je hebt 5.000 euro en wil elke maand 100 euro bijsparen. Of je hebt 2500 euro die je zes maanden kan missen. Wie biedt de hoogste interest?

Bereken hier

Vergelijk spaarrekeningen

Vergelijk in één overzicht de best renderende spaarrekeningen en bijkomende informatie zoals minimum inleg en rentegrarantie

Vergelijk hier

 

Pensioensparen

Uniek in België: pensioensparen aan de laagste kosten via spaargids.be Vergelijk alle formules en maak gebruik van het fiscaal voordeel.

Vergelijk hier

Langetermijnsparen

Maak gebruik van uw fiscaal voordeel voor langetermijnsparen en stap in aan laagste kosten.Vergelijk hier

Pensioen voor zelfstandigen

Als zelfstandige kan u fiscaal voordelig pensioensparen via VAPZ. Wij vergelijken de aanbieders en u stapt in aan laagste kosten.

Vergelijk hier

Over Spaargids.be

Spaargids.be vergelijkt de aanbieders, en gaat op zoek naar scherpe prijzen en betere rentes. Onze diensten zijn gratis, maar om dit te behouden, ontvangen we vergoedingen van de aanbieders die we met u in contact brengen. Spaargids.be verkoopt zelf geen producten.