ING  Visa Classic

visa

1ste kaart

€ 18,00

Standaard limiet

€ 2000

Actie / punten

-

  • Vergelijk

Voor cliënten tussen 18 en 25 jaar: 10 euro

Kosten
Jaarlijkse bijdrage voor de eerste kredietkaart
€ 18,00
2de kaart
€ 18,00
Betalen binnen eurozone
gratis
Betalen buiten eurozone
gratis
Geld afhalen binnen eurozone
€ 4,96 + 1%
Geld afhalen buiten eurozone
€ 4,96 + 1%
Wisselkoers commissie
1,60%
Krediet / Limieten
Standaard limiet
€ 2000
Gespreid betalen
Nee
JKP (Jaarlijks kosten percentage)
Verplichte zichtrekening
Ja
Prepaid kaart
Nee
  • Vergelijk
Kosten
Betalen / geld afhalen Betalingen: al uw betalingen (hotels, restaurants, winkels of supermarkten …) zijn gratis in de eurozone. Buiten de eurozone betaalt u een wisselmarge van 1,6% op het bedrag van uw betaling.
Geldopnames: voor uw opnames aan geldautomaten betaalt u een forfait van 4,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Voor geldafhalingen in bankkantoren betaalt u een vaste kostprijs van 6,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Buiten de eurozone betaalt u een wisselmarge van 1,6% op het opgenomen bedrag.
Verzekering
Reisongevallen dekt de reizen die u maakt met een openbaar vervoermiddel (bijvoorbeeld vliegtuig, trein of touringcar) of met een huurwagen die u voor 100% met uw ING Visa Classic betaalt. De verzekering geldt enkel voor reizen naar het buitenland die maximaal 60 opeenvolgende dagen duren. U bent verzekerd voor 100.000 euro bij overlijden of blijvende invaliditeit. U krijgt een aanvullende vergoeding van 30.000 euro voor opsporings-, reddings- of repatriëringskosten.
Aankoop uw aankopen met uw ING Visa Classic zijn verzekerd tegen accidentele schade of diefstal met geweld of inbraak (tot 90 dagen na betaling, voor maximaal 500 euro per schadegeval en per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met ING Visa Classic betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).
Varia Verzekering 'Levering van via internet gekochte goederen': beschermt uw online aankopen met uw Visa Classic als ze niet geleverd worden binnen 30 kalenderdagen na de eerste betaling of als de geleverde aankoop of dienst niet overeenstemt met de beschrijving ervan op het bestelformulier (tot 30 kalenderdagen na de eerste betaling, voor maximaal 500 euro per schadegeval en per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met ING Visa Classic betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).
Let op, geld lenen kost ook geld.