Keytrade Bank  Visa Gold

visa

1ste kaart

€ 50,00

Standaard limiet

€ 5000

Actie / punten

-

  • Vergelijk

Kosten
Jaarlijkse bijdrage voor de eerste kredietkaart
€ 50,00
2de kaart
€ 50,00
Betalen binnen eurozone
gratis
Betalen buiten eurozone
gratis
Geld afhalen binnen eurozone
1%, min €2,50
Geld afhalen buiten eurozone
2% + €5
Wisselkoers commissie
1,40%
Krediet / Limieten
Standaard limiet
€ 5000
Gespreid betalen
Nee
JKP (Jaarlijks kosten percentage)
Verplichte zichtrekening
Ja
Prepaid kaart
Nee
  • Vergelijk
Kosten
Betalen / geld afhalen BINNEN DE EURO ZONE: Elektronische betaling Gratis
Opname aan geldautomaat (ATM): 1% van het opgenomen bedrag met een min. van € 2.50

BUITEN DE EURO ZONE: Opname aan geldautomaat (ATM): € 5 + 2% van het opgenomen bedrag + 1.40%wisselcommissie
Betalingen in een verkooppunt: 1.40% wisselcommissie
Verzekering
Reisannulatie U beschikt over een 'Reisannulatie en -onderbrekingsverzekering' indien uw reis voor minimaal 75% betaald is met uw Keytrade Bank VISA Gold kaart. U bent dan verzekerd in geval van ziekte of ongeval van de kaarthouder, zijn partner of kinderen jonger dan 25 en dit voor een bedrag van maximum €5.000.
Reisongevallen Wanneer u 100% van de prijs van het biljet voor uw vervoer naar het buitenland of minstens 30% van de prijs van uw georganiseerde reis waarin het vervoer is begrepen, of 100% van het contract voor uw huurwagen met uw VISA Gold kaart betaalt, kent Bank Card Company u een buitenlandse reisongevallenverzekering van 200.000 euro toe dat het risico dekt van overlijden of blijvende invaliditeit. Een bijkomende vergoeding van 30.000 euro dekt andere aanverwante kosten.
Bijstand Bijstandsverzekering voor de houder van de Keytrade Bank VISA Gold, zijn partner en kinderen die bij de kaarthouder gedomicilieerd zijn die o.a. een tussenkomt zal voorzien in geval van ziekte, verwonding, evenals repatriëring die hier mee zou samenhangen. De Bijstandsverzekering voorziet ook in een aantal gevallen in bijstand aan huis.
Aankoop Verlengde garantieverzekering
Indien u een apparaat uit de bijgevoegde lijst zoals bv. een TV toestel, diepvriezer of wasmachine koopt en betaalt met uw Keytrade Bank VISA Gold kaart, dan wordt er bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar, 2 jaar extra garantie toegevoegd. Onze service houdt een telediagnose, depannage en herstelling in en zelfs vervanging van een onherstelbaar apparaat binnen de extra termijn van 2 jaar.

Safe online verzekering
Deze verzekering dekt uw internetaankopen betaald met uw Keytrade Bank VISA Gold kaart, met een minimumbedrag van €75 (en met een maximum van €500) tegen niet- conforme levering of niet-levering van de internetaankoop.

Let op, geld lenen kost ook geld.