Samenwerken/Adverteren op spaargids

De vraag naar informatie over spaarproducten is enorm. Spaargids geeft hierop een transparant antwoord.

Een interessante doelgroep

Spaargids richt zich op de consument met vragen in verband met banken en hun spaarproducten. U krijgt via spaargids toegang tot een nieuw communicatiekanaal naar een doelgroep die op het punt staat keuzes te maken en behoefte heeft aan heel concrete informatie.

Samenwerken met spaargids biedt opportuniteiten. Laat ze niet liggen.

Banken

Al heel wat banken hebben samenwerkingsverbanden opgezet met spaargids.be. We gaan steeds samen met u op zoek naar creatieve oplossingen die een win-win voor u en ons betekenen. Dit kan gaan van het aanleveren van renteinformatie tot en met clientaanbrenger formules. Neem snel contact op met info[at]spaargids.be of via ons contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Adverteren?

Hebt u interesse in onze advertentiemogelijkheden en prijzen en/of wilt u meer informatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met info[at]spaargids.be of via ons contactformulier.

Partnership

We zijn altijd op zoek naar partners om onze website nog beter en vollediger te maken. We zoeken steeds naar een win-win situatie voor beide partijen. Bent u op zoek naar een vorm van samenwerking. Neem contact op met info[at]spaargids.be of via ons contactformulier.