AG Insurance verlaagt gegarandeerde rente

0
Reageer
AG Insurance verlaagt gegarandeerde rente

AG Insurance verlaagt vanaf 1 augustus 2017 de gewaarborgde rente op zijn contracten voor het langetermijnsparen. Wie nog wil profiteren van de huidige tarieven doet er dan ook goed aan om voor die datum een storting uit te voeren.

Voor de meeste contracten zakt de gewaarborgde basisrente voor nieuwe stortingen van 1,00% naar 0,75%. De stortingen die in het verleden gebeurden, blijven tot hun einddatum wel genieten van de rente die op het moment van storting werd toegekend.

Contracten waarbij de basisrente ook wordt gewaarborgd voor toekomstige stortingen, blijven gehandhaafd. Wel zakt de gewaarborgde basisrente op verhogingen van de premies tot 0,25%.

De verlagingen van de gewaarborgde basisrente gelden zowel voor de fiscaal begunstigde pensioenspaarverzekeringen Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ), RIZIV, Individuele Pensioentoezegging (IPT), Bedrijfsleiderverzekeringen (BLV), Topmanager en Modulife. Verder ook voor de contracten Top Rendement, Top Multilife en Top Life, die niet fiscaal worden ondersteund.

Bovenop de gewaarborgde rente kunnen de spaarders nog een winstdeelneming krijgen indien de financiële markten en de resultaten van de verzekeraar dat toelaten.

Wie nog wil genieten van de huidige hogere gewaarborgde rente dient zijn stortingen voor 1 augustus uit te voeren. Dat kan bijvoorbeeld interessant zijn voor bedrijfsleiders met een IPT, die een eenmalige premie willen storten voor de loopbaanjaren uit het verleden of voor de externalisatie van een interne provisie.

De pensioenverzekeringen van AG Insurance kunnen worden onderschreven bij Futuria. Deze makelaar heeft er zich toe verbonden om te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%.

Spaargids.be, dat zelf geen makelaar is, onderhandelde deze gunstige voorwaarden met Futuria. Dankzij Spaargids.be kunt u dus genieten van de beste voorwaarden op de markt.

Indien u nog wenst te profiteren van de 1% gewaarborgd rendement in combinatie met deze lage instapkost, hou er dan rekening mee dat Inschrijvingen voor 1 augustus 2017 dienen gemaakt te zijn bij Futuria. De premie dient uiterlijk op 31 juli 2017 op rekening van Ag te staan.

AG insurance top rendement pensioensparen

AG Insurance top rendement langetermijnsparen

AG Insurance Vapz

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(1 stem, gemiddeld 5 van de 5)


Categorie: Algemeen nieuws over sparen