AXA verruimt annulatieverzekering tijdelijk met inreisbeperking voor VS

0
Reageer
AXA verruimt annulatieverzekering tijdelijk met inreisbeperking voor VS

AXA Assistance breidt zijn reisannulatieverzekering tijdelijk uit voor de inreisbeperkingen voor de VS die de Amerikaanse president Donald Trump oplegde. De uitbreiding geldt voor mensen die voor 27 januari een reis naar de VS hebben geboekt en nu de toegang tot het Amerikaanse grondgebied of de boarding op vliegtuigen die naar die bestemming vliegen worden ontzegd.

Inreisbeperkingen worden normaal niet opgenomen in de dekking van deze verzekeringen, maar aangezien het in dit geval om een onvoorziene maatregel gaat, besliste de bijstandsverlener om de dekking toch tijdelijk uit te breiden.

“Het voorbeeld van onze twee taekwondoka’s, die van hun vliegtuig richting de US Open werden gehaald, maakt voor iedereen duidelijk dat de menselijke impact groot kan zijn. Omdat het de missie is van onze organisatie om mensen te helpen, hebben we onmiddellijk beslist om de dekking van onze annulatieverzekering tijdelijk uit te breiden. Dit wil zeggen dat we tussenbeide komen voor degenen die boekingen hadden verricht om naar de Verenigde Staten van Amerika te reizen en door de nieuwe maatregelen hun reis niet kunnen uitvoeren”, zegt directeur marketing en verkoop Dirk Gauwberg van AXA Assistance.

Spaargids maakte voor u ook een overzicht van de reisverzekeringen die in ons land worden aangeboden.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(2 stemmen, gemiddeld 3 van de 5)


Categorie: Axa Bank nieuws over verzekeren