Crelan breidt gamma Visa-kaarten uit

0
Reageer
Crelan breidt gamma Visa-kaarten uit

Crelan haar zijn aanbod van kredietkaarten uitgebreid. Naast de Visa Classic biedt het nu ook de Visa Gold en Visa Business-kaart aan. Aan de kaarten wordt bovendien een verzekeringspakket gekoppeld.

Visa Classic is een kredietkaart met een standaard uitgavenlimiet van 1.900 euro. Het verzekeringspakket dat eraan gekoppeld is, omvat een reisannuleringsverzekering, een verlengde garantieregeling bij aankopen van bepaald elektronisch en huishoudmateriaal, een aankoopverzekering, een veilige online dekking, een verzekering tegen persoonlijk geweld aan een geldautomaat en de afschaffing van het franchisebedrag in geval van diefstal van de kaart.


Visa Gold is een premiumkaart met een hogere uitgavenlimiet en grotere koopkracht. Deze biedt alle voordelen van de Visa Classic-kaart, aangevuld met extra voordelen zoals het niet-aansprakelijkheidsprogramma. Het verzekeringspakket wordt voorts aangevuld met een reisbijstandsverzekering, een verzekering met franchisedekking voor huurauto’s en een schadevergoeding in geval van grote vertragingen van vluchten of bagage.

De Visa Business-kaart scheidt bedrijfsuitgaven van persoonlijke uitgaven. De kaarthouder geniet ook van aanvullende voordelen zoals geldafhalingen wereldwijd. Het verzekeringspakket omvat een uitgebreide garantieperiode, een reisannuleringsverzekering, een verlengde garantieregeling bij aankopen van bepaald elektronisch- en huishoudmateriaal, een aankoopverzekering, een verzekering met franchisedekking voor huurauto’s, een reisbijstandsverzekering en een schadevergoeding in geval van grote vertragingen van vluchten of bagage.

Spaargids maakte voor u ook een overzicht van alle kredietkaarten die op de Belgische markt worden aangeboden.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(6 stemmen, gemiddeld 3.5 van de 5)


Categorie: Crelan nieuws over betalen en kaarten