Fortuneo Bank verlaagt de spaarrentes

30
Reageer
Fortuneo Bank verlaagt de spaarrentesFortuneo Bank België verlaagt vanaf 1 maart de rentevoeten op de spaarrekeningen.

De nieuwe rentevoeten op de Fortuneo Plus Spaarrekening: Basisrente 1,50% (voorheen 1,70%) Getrouwheidspremie 0,30% (voorheen 0,40%)

De nieuwe rentevoeten op de Fortuneo Plus Fidelity Spaarrekening: Basisrente 0,75% (voorheen 1,05%) Getrouwheidspremie 1,50% (ongewijzigd)

Fortuneo Bank verlaagt de totale rente dus met 0,3%. Dat is meer dan concurrenten NIBC Direct en MoneYou , die beiden een daling met 0,2% hebben doorgevoerd.

Fortuneo ziet de moeilijke marktomstandigheden als oorzaak voor de rentedaling. Marketingdirecteur Michel Schram licht toe : “De aanhoudende lage rente creëert moeilijke marktomstandigheden, waardoor wij helaas niet anders kunnen dan de rente op deze spaarrekeningen te verlagen. Onze ambitie voor onze klanten is en blijft echter het beste aanbod op de markt te bieden, niet alleen op het niveau van hoge rentevoeten en lage tarieven, maar evenzeer op het vlak van betrouwbaarheid.”

Ook de rente op de Partner spaarrekeningen zal vanaf 1 april 2013 aangepast worden, al weet Fortuneo op dit moment nog niet hoeveel die rentevoeten zullen bedragen.

Vergelijk via ons overzicht alle spaarrentes

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(10 stemmen, gemiddeld 4.3 van de 5)


Categorie: Fortuneo Bank nieuws over sparen, Sparen bij Fortuneo