Verschillende types gemoedsrustverzekeringen

Via deze pagina krijgt u een overzicht van een aantal types verzekeringen die nieuw zijn voor de Belgische markt, en die zeer specifiek gericht zijn op gezinnen of alleenstaanden die in financiële problemen kunnen geraken, mocht een inkomen geheel of gedeeltelijk wegvallen als gevolg van een plots overlijden, ziekte of een zwaar ongeval, ontslag…

Kindzorgverzekering

Je leven neemt soms onverwachte wendingen. Stel je even voor dat je kind voor lange tijd niet naar school of de kinderopvang kan. Dat haalt je dagelijkse gewoontes volledig overhoop. Op zo’n moment is het belangrijk om een steuntje in de rug te krijgen. De Kindzorgverzekering van AG Insurance is zo’n ondersteuning. Dankzij deze partner kan je gemakkelijker thuisblijven om voor je kind te zorgen of een vertrouwenspersoon in te schakelen die deze taak van je overneemt.

Maandbudgetverzekering

Onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit, overlijden: het kan ook jou overkomen en heeft onmiddellijk gevolgen voor je eigen leven en dat van je gezin. Om deze tegenslag het hoofd te bieden, is het belangrijk om goed beschermd te zijn met een betrouwbare partner aan je zijde. De Maandbudgetverzekering van AG Insurance geeft je gedurende maximaal 6 maanden een steuntje in de rug om je vaste kosten zoals elektriciteit, water, gas, huur, internet, ... te betalen.

Feminaverzekering

Het kan iedereen overkomen. Ook jij kan op een dag te horen krijgen dat je kanker hebt (aan borsten, eileiders, baarmoederhals, baarmoederlichaam, eierstokken, vagina of schaamlippen). Na zo’n zwaar verdict zal je al je energie kunnen gebruiken om er weer bovenop te komen. Een lange en vermoeiende strijd, waarbij alle hulp welkom is. De Feminaverzekering van AG Insurance is speciaal ontworpen om je wat rustmomenten te gunnen met hulp in het huishouden, esthetische zorgen, massages, ...

Huurverzekering

Onvrijwillige werkloosheid, volledige invaliditeit, overlijden: het kan ook jou overkomen en heeft onmiddellijk gevolgen voor je eigen leven en dat van je gezin. Om deze tegenslag het hoofd te bieden, is het belangrijk om goed beschermd te zijn met een betrouwbare partner aan je zijde. De Huurverzekering van AG Insurance helpt je gedurende maximaal 6 maanden je huur te betalen. Zo behoud je ook op de moeilijke momenten een dak boven je hoofd.

Studiekostenverzekering

Je kind is bezig met zijn hogere studies en je vindt het niet meer dan normaal dat je die als ouder financiert (kot, maaltijden, vervoer, aankoop boeken, computer, ...). Maar heb je er al eens bij stilgestaan wat er gebeurt als je er onverwachts niet meer zou zijn? Kan je kind zijn studies nog wel afwerken als je zou overlijden? Net hiervoor biedt de Studiekostenverzekering van AG Insurance een oplossing: een financiële ondersteuning aan je kind zodat het in alle sereniteit zijn studies kan voortzetten.