KBC en CBC lanceren als eerste mobilebankingapp voor Windows Phone

2
Reageer
KBC en CBC lanceren als eerste mobilebankingapp voor Windows PhoneVoortaan is de mobilebankingapp van KBC en CBC ook verkrijgbaar op een Windows Phone. Er bestonden al apps voor iPod, iPhone en Android, maar een mobiele bankingapp voor een Windows Phone is voorlopig nog uniek in België. De app is gratis te downloaden.

De mobile bankingapp voor Apple en Android werd al één miljoen keer gedownload. Windows 8 is het derde grootste mobiele operatingsysteem. Daarom willen KBC en CBC hun cliënten tegemoet komen met een native app die op maat gemaakt is van de Windows Phone 8, maar ook nog compatibel zal zijn met Windows 7.5 en 7.8.

De nieuwe app is een full native app, waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van de eigenschappen van de Windows Phone. Betalingstransacties gebeuren in realtime en er kan ook geld overgeschreven worden naar rekeningen van derden die niet in het begunstigdenbestand van KBC-online staan. Verder kunnen cliënten rekeninginformatie tot één jaar terug in de tijd raadplegen en kunnen ze hun verrichtingen met hun kredietkaarten raadplegen. Ten slotte is ook scashen geen probleem. Met een QR-code kan er met een smartphone geld overgeschreven worden tussen rekeningen.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(1 stem, gemiddeld 4 van de 5)


Categorie: KBC Bank nieuws over betalen en kaarten