AG Insurance gaat in zee met Securitas

0
Reageer
AG Insurance gaat in zee met Securitas

AG Insurance biedt zijn klanten met een Top Woning-polis vijf extra waarborgen indien ze hun woning laten beveiligen met een pakket van SecuritasHome.

Wie intekent op SecuritasHome kan via een app op zijn smartphone vanop afstand het alarmsysteem, de centrale verwarming, het elektriciteitsverbruik … in zijn woning monitoren en aansturen. Tegelijk worden op de smartphone real-time beelden uit de woning gestreamd. Bij een inbraakalarm wordt de klant gecontacteerd door de meldkamer van Securitas en gaat het mobiele interventieteam op zijn vraag ter plaatse.

Wie het pakket installeert, kan een aangepaste verzekering krijgen van AG Insurance. Het gaat om een een optimale schadevergoeding, zelfs indien het alarmsysteem niet was ingeschakeld op het moment van de diefstal. Verder om 10 procent extra vergoeding voor onvoorziene kosten die een inbraak met zich brengt zoals de compensatie voor het verplicht opnemen van een vakantiedag en telefoniekosten, alsook een verdubbeling van de vergoedingsgrens bij diefstal van juwelen tot 5.000 euro, de opheffing van de vergoedingsgrens per voorwerp en psychologische bijstand na ernstige schade aan woning of na inbraak.

AG Insurance verzekert in België meer dan 1 op de 4 woningen.

Via Spaargids.be kunt u een aantal woningpolissen vergelijken.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(3 stemmen, gemiddeld 5 van de 5)


Categorie: AG insurance nieuws over verzekeren