AXA lanceert herlaadbare kredietkaart

2
Reageer

kredietkaartAXA Bank brengt een eigen vooraf oplaadbare kredietkaart op de markt. De ‘maxi prepaid Mastercard’ werkt als een gewone MasterCard, maar het saldo zal niet onder nul kunnen gaan, in tegenstelling tot traditionele kredietkaarten

Met de kaart mikt AXA op kredietkaartgebruikers die beter op de hoogte willen blijven van hun uitgaven. De maxi prepaid Mastercard wil onaangename verrassingen op het einde van de maand voorkomen: de kaart wordt opgeladen per overschrijving en kan dan gebruikt worden tot het saldo opgebruikt is. Daarna moet de kaart echter opnieuw opgeladen worden.

De kaart is bovendien niet gekoppeld aan een zichtrekening, wat misbruik bij diefstal of verlies voorkomt. De kaart kan op alle plaatsen gebruikt worden waar gewone MasterCard-betalingen aanvaard worden.

Maxi prepaid MasterCard-gebruikers kunnen via geldautomaten 2.000 euro cash ophalen per jaar. Er kan jaarlijks maximaal 5.000 euro uitgeven worden met de kaart. Er zijn geen jaarlijkse beheers- of kaartkosten, het opladen van de kaart en het gebruik zijn gratis. De eerste drie contante geldopnemingen zijn gratis, daarna betaalt u twee euro per opneming.

De kaart kost 16 euro voor een gebruik van twee jaar, een gepersonaliseerde kaart bekomen via het internet kost 19 euro per twee jaar.

Vergelijk hier verschillende kredietkaarten: link

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: Algemeen nieuws over betalen en kaarten