Allianz geeft tot 50% korting op autoverzekering aan wie voorzichtig rijdt

0
Reageer
Allianz geeft tot 50% korting op autoverzekering aan wie voorzichtig rijdt

Wie voorzichtig rijdt, kan bij Allianz een korting tot 50% op zijn autoverzekering krijgen. Hij moet zijn rijgedrag dan wel kunnen bewijzen via een nieuwe app. Zowel klanten als niet-klanten kunnen hem eerst twee maanden vrijblijvend uittesten.

De app ‘Allianz Bonus Drive’ is te dowloaden in de Google Play Store en Apple App Store. Hij stelt iemands rijgedrag vast aan de hand van verschillende factoren zoals optrekken, remmen, het nemen van bochten en de snelheid.

De app zet de analyses niet alleen om in een rijscore, maar maakt ze ook steeds zichtbaar voor de bestuurder. Die kan zo voortdurend zijn rijgedrag testen en verbeteren.

De bestuurders hoeven de app overigens niet op te starten voor elke rit, dit gebeurt automatisch. Uit de rijscore die daaruit volgt, kan hij korting op zijn autoverzekering krijgen. De opmaak van het Bonus Drive contract gaat via de makelaar die gekozen wordt door de klant.

Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van 2,1 miljard euro.

Ook via Spaargids.be kunt u een aantal offertes voor uw autoverzekering opvragen.

 

Lees ook:
- Wie biedt de goedkoopste autolening: de bank of de constructeur
- Beobank pakt uit met goedkoopste autolening: 0,65%
- Generali berekent premie autoverzekering op basis van foto van wagen

Hoe interessant vond u dit artikel?
(6 stemmen, gemiddeld 3.17 van de 5)
Categorie: Allianz nieuws over verzekeren