Aanvragen autoverzekering offertes

Vergelijken van uw offertes

Gratis autoverzekering offerte berekenen

UPDATE SALON 2018: scherpe tarieven beschikbaar bij de autoverzekeraars. Vraag offertes op.

Verzekering van uw auto berekenen? Vraag snel en eenvoudig prijs aan voor uw autoverzekering bij 9 verzekeraars. Futuria (FSMA 104832A) vergelijkt voor u de prijs en voorwaarden en kan direct online intekenen op de goedkoopste autoverzekering.
Een BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) autoverzekering is verplicht voor elke wagen. Daarnaast kan u ook opties kiezen zoals een volledige omnium of een mini omnium met enkel bescherming voor diefstal en glasbraak. Vergeet niet de rechtsbijstand voor uw wagen en een verzekering voor bestuurder en passagiers aan te kruisen indien u deze mee in de offerte wenst opgenomen te zien.

GEGEVENS VOERTUIG

Gekozen verzekeringen*

GEGEVENS KLANT

GEGEVENS HOOFDBESTUURDER

 jaar

Van welke aanbieders wilt u een gratis offerte

Graag offerte van*
Selecteer minstens 1 maatschappij waarvoor u offerte wil ontvangen

* = Verplichte velden

Gelieve alle velden in te vullen
Makelaar Futuria FSMA:104832A
Antwerpsesteenweg 1066B/004, 9041 Gent (hoofdkantoor)
Leonardo da Vincilaan 19, Stockholm gebouw, 1831 Diegem (bijkantoor)
Tel 078/15.68.00 (zonaal tarief)
info[at]futuria.be

Laagste kosten op uw autoverzekering
U kan hier de tarieven van 10 aanbieders van autoverzekeringen vergelijken en meteen intekenen op de goedkoopste autopolis. Zo betaalt u geen cent teveel!
Vraag nu gratis een autoverzekering offerte

Vrije keuze:
U kunt een autoverzekering kiezen bij de maatschappij van uw keuze. Spaargids.be zoekt autoverzekering aanbieders die werken aan lage commissie. Dit zijn dezelfde producten als bij uw makelaar of bankier uit uw buurt. Enkel de commissie is verschillend.

Eenvoudig:
Vergelijken, beslissen, aanvragen. Alles kan via mail of post geregeld worden. U stort uw premie rechtstreeks bij de maatschappij van uw keuze. De makelaar zorgt voor de lage commissie en voor de administratie (u ontvangt uw polis per post). Spaargids.be is zelf geen makelaar. We zoeken nog steeds makelaars of bankiers die auto verzekeringen kunnen aanbieden aan lage kosten. Contacteer ons.

Waarom via spaargids.be?
Via ons kan u online een autoverzekering offerte aanvragen voor meer dan tien verschillende maatschappijen. U kan de tarieven naast elkaar vergelijken en volledig vrijblijvend de beste autoverzekering kiezen. Deze service zal u nergens anders vinden. Vraag nu gratis een autoverzekering offerte

Wat bij een schadegeval?
Alle maatschappijen hebben een nummer waar u kan bellen in geval van een ongeval. Daar zal u begeleid worden bij uw schadegeval. Ook de makelaar stelt online tools ter beschikking om de afhandeling van een schadegeval zo vlot mogelijk te laten verlopen. Spaargids.be is zelf geen makelaar.

Meer informatie nodig:
Heeft u nog twijfels? Spaargids heeft de grootste ledencommunity in België. Stel de vraag aan de andere leden op ons forum. Zij zullen u zeker tips geven.