Voordelenprogramma voor trouwe klanten van AXA

0
Reageer

Voordelenprogramma voor trouwe klanten van AXA

Verzekeraar AXA gaat zijn trouwste klanten belonen. Wie bij de maatschappij minstens drie waarborgen afneemt, krijgt toegang tot een programma met tal van voordelen. Er moet wel minstens een woonverzekering of autoverzekering bijzitten.

Wie de drie waarborgen afneemt en aan de voorwaarden voldoet, krijgt een MyAXA Fidelity-kaart. Wie er zes afneemt, krijgt zelfs het statuut van MyAXA Fidelity Diamond.

De kaarten geven via de pc of de smartphone toegang tot een website met een getrouwheidsprogramma. Dat biedt meer dan 2.000 voordelen en kortingen bij partnerbedrijven zoals Centerparcs, Ixina, Lunch Garden, ICI Paris XL, Herz, Galler en Leen Bakker. Verder zijn er ook financiële voordelen zoals 50 euro terugbetaling indien de klant vijf jaar ongevalvrij is. En hij kan gratis online juridisch advies krijgen bij consumentengeschillen.

Voor de Diamond-klanten komt daar de vrijstelling van de franchise in de familiale verzekering bovenop. Ook genieten ze van een extra tussenkomst van 200 euro indien er een schade van meer dan 1.500 euro aan hun woning is en ze de vorige vijf jaar geen andere schade hebben gehad.

Voor het beheer van de voordelensite werkt AXA samen met Obiz Concept.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(12 stemmen, gemiddeld 4.25 van de 5)


Categorie: Axa Bank nieuws over verzekeren