10% korting op tankbeurt met Beobank Q8 World MasterCard

0
Reageer
10% korting op tankbeurt met Beobank Q8 World MasterCard

Wie voor eind maart een Beobank Q8 World MasterCard aanvraagt, krijgt gedurende drie maanden 10% terugbetaald op zijn tankbeurten en aankopen in de winkels van Q8. Nadien valt dat voordeel terug tot 2%.

De Beobank Q8 World MasterCard is een klassieke kredietkaart waarmee onder meer aankopen in winkels, hotels en restaurants betaald kunnen worden. Ook kan ze worden gebruikt voor het afrekenen van bestellingen die online werden geplaatst.

Daarnaast biedt de kaart een kortingprogramma. Ze biedt namelijk een terugbetaling op aankopen die met de kaart worden betaald. Aan tankstations van Q8 biedt ze tijdelijk 10% gedurende de eerste drie maanden van het gebruik, nadien wordt dat 2%. Verder is er 2% op het bestellen van stookolie bij Q8. En 0,5% op alle andere aankopen. Per kalenderjaar kan er zo tot 250 euro worden terugbetaald. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.

De kaart geeft bovendien de mogelijkheid om de aankopen bij het ontvangen van het maandelijks overzicht meteen volledig te betalen of te kiezen voor een afbetaling in schijven; In dat laatste geval betaalt hij een debetrente op het uitstaande saldo van 12,13%.

De jaarlijkse kostprijs van de kaart voor de klant bedraagt 5 euro.

Spaargids.be maakte voor u ook een overzicht van de voordelen en de kostprijs van de diverse kredietkaarten die in België in omloop zijn.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(1 stem, gemiddeld 5 van de 5)


Categorie: Beobank nieuws over betalen en kaarten