Credimo maakt opbrengsten van tak21 spaarverzekeringen over 2017 bekend

0
Reageer
Credimo maakt opbrengsten van tak21 spaarverzekeringen over 2017 bekendDe tak21-spaarverzekeringen van Credimo brachten in 2017 minstens 1,00% op.

De opbrengst voor een tak21-spaarverzekering bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een gegarandeerde basisvergoeding. Daar bovenop kan de spaarder nog een winstdeling krijgen als de evolutie op de financiële markten en de resultaten van de verzekeringsmaatschappij dat toelaten.

Credo21 Safe en Credo21 Safeplan gaven door de winstdeling over 2017 een globaal rendement van 1,00%. Voor de stortingen die nog uitstaan tegen een gewaarborgde rente van meer dan 1,00% werd geen winstdeelneming uitgekeerd en kwam de totale vergoeding overeen met deze gewaarborgde rente. De gewaarborgde rente voor nieuwe stortingen bedraagt net als vorig jaar 0,75%.

Voor Credo21 Dynamic, Credo21 Dynamicplan, Credo Invest en Credo Investplan is de gegarandeerde rente 0%. Elke opbrengst moet dus komen van de winstdeelneming. Voor 2017 werd die vastgelegd op 1,40%.

Voor Credo Secure en Credo Secureplan bedroeg de totale opbrengst 0,15 procent, tenzij de gegarandeerde basisopbrengst al hoger was. Sinds 1 januari 2015 worden van deze formule echter geen nieuwe spaarplannen meer aangeboden.

Ook voor de tak26-formule Decenniumbon Life stemt de totale vergoeding over 2017 overeen met de gewaarborgde rente.

Laagste instapkosten.

De spaarverzekeringen van Credimo kunnen worden onderschreven bij Futuria. Deze makelaar heeft er zich toe verbonden om voor onder meer tak21- en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

Spaargids.be, dat zelf geen makelaar is, onderhandelde deze gunstige voorwaarden met Futuria. Dankzij Spaargids.be kunt u dus genieten van de beste voorwaarden op de markt.

Credimo Credo 21 Safe
Credimo Credo 21 jump
Credimo Credo 21 Dynamic

Hoe interessant vond u dit artikel?
(4 stemmen, gemiddeld 3.5 van de 5)
Categorie: Credimo nieuws over verzekeren