Verlaging kosten van Patronale Starfix

0
Reageer
De kost van de Patronale Starfix tak 21 spaarverzekering gaat verder omlaag, dankzij onze samenwerking met makelaar Futuria.

Lagere kosten dankzij unieke samenwerking
Via spaargids kan u op tak 21 producten intekenen aan laagste kosten of zelfs zonder kosten. Hoe werkt dit? De instapkost bestaat uit twee delen: een deel hiervan gaat naar de makelaar (niet verplicht) en het resterende deel naar de maatschappij (verplicht).
Spaargids heeft een unieke overeenkomst met makelaar Futuria. Deze makelaar rekent zijn deel van de instapkost niet aan voor bezoekers van spaargids. Zo bent u zeker van de laagste kost. Vermeld wel bij uw aanvraag dat u via spaargids komt. Let wel, spaargids is zelf geen makelaar.

Laagste kost op Starfix
Patronale Starfix heeft een aanpassing gemaakt in de kosten structuur, en via spaargids komt dit voordeel volledig bij u terecht. De instapkost gaat van 1% naar 0,5%, en dit vanaf de eerste euro. Bovendien engageert makelaar Futuria zich om ook de contracten die nog in opmaak zijn te verlagen naar 0,5% instapkost.

Veiligheid
Uw gelden worden beheerd door de verzekeringsmaatschappij bij wie u het product onderschrijft. U zal ook steeds rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij storten en nooit aan de makelaar. De makelaar die het product aanbiedt zorgt voor alle administratieve formaliteiten maar de geldstroom gebeurt om veiligheidsredenen steeds tussen u en de verzekeringsmaatschappij. Voor uw veiligheid aanvaardt de makelaar geen contanten en alle geldplaatsingen gebeuren via overschrijving.

Aanvragen
Patronale Starfix intekenen aan laagste kost

U kan alle TAK 21 producten hier vergelijken

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: Patronale Life nieuws over verzekeren