Axa Bank Pensioensparen

U bent vrij om uw stortingen voor pensioensparen uit te voeren zoals u het wilt. En uiteraard kunt u uw pensioen spaarplan op elk ogenblik aanpassen aan de evolutie van uw inkomsten.
Indien u kiest voor de fiscaliteit Pensioensparen, kunt u per jaar en per persoon tot 880 EUR (inkomsten 2011, aanslagjaar 2012) aftrekken.
Indien u kiest voor de fiscaliteit Langetermijnsparen, kunt u afhankelijk van uw beroepsinkomsten tot 2.120 EUR voor de inkomsten 2011 (aanslagjaar 2012) aftrekken.

Maatschappij Product Rendement verleden Gewaarborgd rendement Maximum instapkosten Instapkosten via Spaargids.be
AXA
AXA
Pension Plan fisc secure
  • Eerste storting:min. €100
  • Bijstortingen:min. €30

Netto rendement 2013

  -  

Bruto gewaarborgd

2,00%

heel de looptijd

Maximum instapkosten

6,00%

Instapkosten via Spaargids.be

ACTIE 0,5% info Instapkosten via Spaargids.be AXA Pension Plan fisc secure

Vraag nu offerte aan

Cadeaucheques actie en 100 Euro welkomactie Lees meer+

Cadeaucheques actie en 100 Euro welkomactie

Indien u bij FUTURIA voor eind december een contract pensioensparen, langetermijnsparen en/of VAPZ afsluit geniet u bovenop de laagste instapkost nog eens een Sodexo cadeaucheque ter waarde van maximaal 50 EURO (*). Daar bovenop biedt axa nog eens een extra welkomvergoeding aan twv 100 Euro voor nieuwe contracten pension plan fisc pensioensparen en langetermijnsparen en dit tot 27 februari 2015. De precieze voorwaarden van deze acties vindt u hieronder.

(*) Voorwaarden Cadeaucheques actie:
1) Indien u inschrijft voor een contract pensioensparen, langetermijnsparen of VAPZ van ten minste 600 Euro per jaar, dan ontvangt u reeds een cadeaucheque twv 10 euro. Indien u voor langetermijnsparen of VAPZ intekent voor minimaal 1500 euro per jaar dan ontvangt u een cadeaucheque van 20 euro. Indien u voor de 3 formules samen kiest dan kan u tot maximaal 50 euro aan cadeaucheques verzamelen. De actie is geldig voor contracten die voldoen aan de basisvereisten rond fiscale spaarcontracten. Contracten met een looptijd minder dan 10 jaar of met een eenmalige storting, zijn niet geldig. Er is geen verplichting ieder jaar te betalen maar is wel aan te raden vanwege het fiscale voordeel. Contracten kunnen ook jaarlijks herzien worden in functie van uw situatie

2) De Cadeaucheques actie is enkel geldig op nieuwe contracten bij makelaar futuria, waarbij de intekening gebeurd is tussen 1 November 2014 en 30 December 2014 en waarbij alle getekende documenten makelaar futuria bereiken tegen ten laatste 30 December 2014.

3) De cadeaucheques actie is geldig op alle stortingen uitgevoerd in November en December 2014, en waarvoor de premie ten laatste op 31 december betaald werd. Bovendien moeten alle benodigde stukken van het contract binnen zijn bij FUTURIA voor 30 december 2014.De cheques worden verstuurd ten laatste eind januari.

(*)Voorwaarden 100Euro welkomsactie:
1. Uw getekend contract moet teruggestuurd zijn naar Futuria voor 27 februari 2015 en de premie ontvangen zijn bij AXA op 27 februari 2015

2. De premies dienen betaald te worden via domiciliering

3. De eerste storting aan AXA dient minstens 100 Euro te bedragen

De 100 Euro zal in de loop van de maand die volgt op de ontvangst van de domicilieringsopdracht en uiterlijk tegen eind maart 2015 worden gestort op de zichtrekening die aan de domiciliëringsopdracht gekoppeld is

De vermelde informatie en kosten hebben tot doel een simpel en duidelijk overzicht te bieden. Voor verdere details en specificaties verwijzen we naar de technische fiches, de bijzondere en de algemene voorwaarden van de betreffende producten. Deze zijn te vinden op de website van de aanbieder. De vermelde informatie houdt geen aanbod in. (lees ook de disclaimer)