Spaargids logo
Contact
  • FR
Log in
  • Al uw aanvragen op één plaats
  • Beheer uw newsletter voorkeuren
  • Praat mee op ons forum
Inloggen
Of

Nieuw bij spaargids.be?

Account aanmaken
  • Energie
    Vergelijken
      Gas & elektriciteit Elektriciteit Gas Promoties en kortingen
    Voor bedrijven
      Grote bedrijven Kmo’s
    Algemeen
      Verhuisdienst Leveranciers Nieuws Veelgestelde vragen
    Duurzaam wonen
      Zonnepanelen kopen Spouwmuurisolatie kopen Zoldervloerisolatie kopen Thuisbatterij kopen
    Nieuws
  • Financiën
    Sparen
      Spaarproducten
      Spaarrekening Termijnrekening Kasbons Baby-en jongerenrekening Simulator spaarrekeningen Rating en reviews banken
      Fiscaal sparen
      Pensioensparen Langetermijnsparen
      Zelfstandigen
      VAPZ IPT POZ
    Lenen
      Wonen
      Hypothecaire lening Verbouwingslening Energielening Overbruggingskrediet Simulator woonkrediet Kosten herfinanciering
      Voertuigen
      Autolening Fietslening Motorlening Mobilhomelening
     
      Andere leningen
      Persoonlijke lening Geldreserves Samenvoegen van leningen Crowdfunding
    Beleggen
      Beleggingsfondsen Beleggingsplannen Rendementen beleggingsplannen Crowdlending Fondsenaanbod banken Pensioenspaarfondsen Private banking
    Betalen
      Zichtrekeningen VISA Mastercard
    Forum
    Nieuws
  • Verzekeringen
    Autoverzekering
      Autoverzekering vergelijken Autoverzekering afsluiten Autoverzekering overstappen
    Brandverzekering
      Brandverzekering vergelijken Brandverzekering afsluiten
    Uitvaartverzekering
    Andere verzekeringen
      Tak 23 beleggingsverzekering Tak 21 spaarverzekering Reisverzekeringen
    Nieuws
  • Telecom
    Vergelijken
      Telecom vergelijken Telecom abonnementen Smartphones met abonnement Vergelijk snel Providers
    Meest gekozen
      Internet+TV+Mobiel+Vaste lijn Internet+TV+Mobiel Internet+TV+Vaste lijn Internet+Mobiel Internet+Vaste lijn Internet+TV Mobiel Internet
    Nieuws
    FAQ
  • Ziekenfondsen
    Vergelijken
      Ziekenfondsen vergelijken
    Algemeen
      Overzicht ziekenfondsen Aansluiten ziekenfonds Veranderen ziekenfonds Mutualiteit kiezen
    Ziekenfondsen
      Christelijke Mutualiteit Helan LM Mutplus.be LM Oost-Vlaanderen LM Plus NZVL Solidaris Solidaris Brabant VNZ
    Nieuws
  • Lenen
  • Sparen
  • Beleggen
  • Betalen
  • Pensioen
  • Forum
  • Nieuws
Spaargids logo
Log in
  • Al uw aanvragen op één plaats
  • Beheer uw newsletter voorkeuren
  • Praat mee op ons forum
Inloggen
Of

Nieuw bij spaargids.be?

Account aanmaken
  • Energie
    Vergelijken
    • Gas & elektriciteit
    • Elektriciteit
    • Gas
    • Promoties en kortingen
    Voor bedrijven
    • Grote bedrijven
    • Kmo’s
    Algemeen
    • Verhuisdienst
    • Leveranciers
    • Nieuws
    • Veelgestelde vragen
    Duurzaam wonen
    • Zonnepanelen kopen
    • Spouwmuurisolatie kopen
    • Zoldervloerisolatie kopen
    • Thuisbatterij kopen
    Nieuws
  • Financiën
    Sparen
    • Spaarproducten
    • Spaarrekening
    • Termijnrekening
    • Kasbons
    • Baby-en jongerenrekening
    • Simulator spaarrekeningen
    • Rating en reviews banken
    • Fiscaal sparen
    • Pensioensparen
    • Langetermijnsparen
    • Zelfstandigen
    • VAPZ
    • IPT
    • POZ
    Lenen
    • Wonen
    • Hypothecaire lening
    • Verbouwingslening
    • Energielening
    • Overbruggingskrediet
    • Simulator woonkrediet
    • Kosten herfinanciering
    • Voertuigen
    • Autolening
    • Fietslening
    • Motorlening
    • Mobilhomelening
    • Andere leningen
    • Persoonlijke lening
    • Geldreserves
    • Samenvoegen van leningen
    • Crowdfunding
    Beleggen
    • Beleggingsfondsen
    • Beleggingsplannen
    • Rendementen beleggingsplannen
    • Crowdlending
    • Fondsenaanbod banken
    • Pensioenspaarfondsen
    • Private banking
    Betalen
    • Zichtrekeningen
    • VISA
    • Mastercard
    Forum
    Nieuws
  • Verzekeringen
    Autoverzekering
    • Autoverzekering vergelijken
    • Autoverzekering afsluiten
    • Autoverzekering overstappen
    Brandverzekering
    • Brandverzekering vergelijken
    • Brandverzekering afsluiten
    Uitvaartverzekering
    Andere verzekeringen
    • Tak 23 beleggingsverzekering
    • Tak 21 spaarverzekering
    • Reisverzekeringen
    Nieuws
  • Telecom
    Vergelijken
    • Telecom vergelijken
    • Telecom abonnementen
    • Smartphones met abonnement
    • Vergelijk snel
    • Providers
    Meest gekozen
    • Internet+TV+Mobiel+Vaste lijn
    • Internet+TV+Mobiel
    • Internet+TV+Vaste lijn
    • Internet+Mobiel
    • Internet+Vaste lijn
    • Internet+TV
    • Mobiel
    • Internet
    Nieuws
    FAQ
  • Ziekenfondsen
    Vergelijken
    • Ziekenfondsen vergelijken
    Algemeen
    • Overzicht ziekenfondsen
    • Aansluiten ziekenfonds
    • Veranderen ziekenfonds
    • Mutualiteit kiezen
    Ziekenfondsen
    • Christelijke Mutualiteit
    • Helan
    • LM Mutplus.be
    • LM Oost-Vlaanderen
    • LM Plus
    • NZVL
    • Solidaris
    • Solidaris Brabant
    • VNZ
    Nieuws
Contact
  • Français
  • U bevindt zich hier:  Home Forum Spaargids Besparingstips
  • Zoek
  • Forumoverzicht
  • Aanmelden
  • Snelle links
    • Onbeantwoorde onderwerpen
    • Actieve onderwerpen
    • Recente berichten
  • Zoek

zelf brood bakken

Het leven wordt alsmaar duurder. Deel hier je tips om te besparen
Plaats reactie
  • Afdrukweergave
Uitgebreid zoeken
216 berichten
  • Pagina 14 van 15
    • Ga naar pagina:
  • Vorige
  • 1
  • …
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Volgende
Gebruikersavatar
Ardennois
Hero Member
Hero Member
Berichten: 707
Lid geworden op: 03 mar 2015
Contacteer:
Contacteer Ardennois
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door Ardennois » 29 mei 2015, 19:17

Over smaken valt moeilijk te discuteren, maar het bakmeel met zonnebloempitten van Lidl (€ 1.19 voor 1 kilo) levert naar mijn smaak alvast 2 heel lekkere broden op. Gezien ik niet extra betaal voor elektriciteit kan ik wel leven met € 0.595/versgebakken brood ;D Omdat het ook al een bereiding is hoef je er gewoon maar water aan toe te voegen.
Omhoog

Gebruikersavatar
Spruitekop
VIP member
VIP member
Berichten: 5977
Lid geworden op: 07 apr 2008
Contacteer:
Contacteer Spruitekop
Verstuur privébericht Website

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door Spruitekop » 17 juli 2015, 01:57

Misschien even jullie 'kunsten' vergelijken met een industriële bakkerij? :D
Banken zijn instellingen opgericht voor en door oplichters waarvoor in de penitentiaire instellingen geen plaats meer is.
Sta op uw rechten: Betaal enkel in CASH!!
Omhoog

thuisbakker
Newbie
Newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 aug 2015
Contacteer:
Contacteer thuisbakker
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door thuisbakker » 4 augustus 2015, 00:58

Ik bak al meer dan 15 jaar zelf brood met broodbakmachines.
Er wordt 4x per week gebakken.
De machine die ik nu heb (idd al een paar toestellen versleten van oa Aldi en Lidl) is een Domo van 99 € (Collishop Colruyt).
Type met langwerpige bakvorm en twee kneedhaken.
Bloem is bijna altijd van Soubry, droge gist van Bruggeman.
Soorten bloem: witte, boerenbrood, 6 granen, 9 granen.....
Gebruikt programma nummer 3, grootte 1000 gram, korst donker (allemaal instelbaar).
Ik zet de haken altijd in elkaars verlengde evenwijdig aan de lange zijde bij de start.
Na het bakken staan de haken haaks op korte zijde van de bakvorm en zijn de gaten verwaarloosbaar of zelfs onzichtbaar na het snijden van het brood.
Recept:
350 ml water
35 gram bakboter
450 gram bloem (boerenbrood, 6 granen, etc).
215 gram witte bloem
1 bijgeleverd maatje kristalsuiker (kleine zijde van het maatje)
1 bijgeleverd maatje droge gist (idem)
1 bijgeleverd maatje zout (idem)
werkwijze: water in bakvorm, boter in water, dan bloem in bakvorm, gist en suiker op 1 plaats centraal en zout in de hoek.
Alles wel wegen met een accurate weegschaal (daar zit volgens mij de truuk....wegen, wegen, wegen)
Voor speciale graansoorten (noten, jagers, greka, etc) ga ik hier maalderij Vandenbergh, Edegem.
Ze hebben een website.
Ze verkopen heel wat soorten bloem. Hun volledige aanbod van bloemsoorten staat online.
Zij verkopen ook machines en hebben bruikbare tips.
De tip om witte bloem te gebruiken bij elk brood komt van hen.
Op al die jaren nog nooit een mislukt brood gehad.
Enkele maanden geleden kreeg een vriendin plots twee machines (één nieuwe Domo, één gebruikte van Primo).
Ze had echter nog nooit met een broodbakmachine gewerkt.
Een voormiddag samen aan de slag en ze heeft net als ik nog geen enkele mislukking sedertdien.
Ze bakt 5 broden per week.
Ik ondervind als ik een ander merk bloem gebruik dan Soubry dat die bloem idd anders reageert.
Het brood is daarom niet mislukt maar soms minder of meer gerezen en lichter of donkerder gebakken.
Ik zet het brood 's avonds rond middernacht in en 's ochtends hebben wij lekker vers brood dat goed te snijden valt en nog net dat tikje warm is.
Ik heb mij ook al gewaagd aan rozijnenbrood, chocoladebrood, oude cheddarkaasbrood, spekbrood, notenbrood, jagersbrood.

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben dat ik mijn werkwijze heb gedeeld.
Omhoog

dwerg_XL
Newbie
Newbie
Berichten: 34
Lid geworden op: 12 okt 2014

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door dwerg_XL » 16 augustus 2015, 07:23

Ik bak al ruim 30 jaar zelf brood. Ik heb een broodbakmachine die ik eigenlijk nauwelijks gebruik. Hier wordt brood doorgaans met de hand gemaakt: mengen, kneden, doorslaan, opbollen, afbakken.
Mijn bezwaar tegen broodbakmachines is, dat ze weinig variatie toelaten in de bereiding van het brood, al lijkt dat wel zo.
Ze zijn alle geprogrammeerd om het deeg te laten rijzen bij een te hoge temperatuur, doorgaans ca.40°C. Dat resulteert in een al te luchtig brood, althans naar mijn smaak. Kneedmethode, rijstijden... kan je wel variëren middels het gekozen programma, maar eens het programma gestart kan je niks meer bijsturen.
Ook zijn die machines enkel bruikbaar voor brood op basis van gist. Wie wil aan de slag gaan met bvb. een zelf opgestarte zuurdesem (dan wordt het pas echt boeiend), heeft niks aan een broodbakmachine.
Voorgemengde bloemmengsels gebruik ik nooit. Die meng ik zelf. Ik doe ook weleens een experimentje, zo heb ik wel al eens brood gebakken met bloem van veevoedertarwe of -triticale (kruising van tarwe en rogge). Een beetje "apart", maar wel lekker.
Zoals al gezegd, is witte tarwebloem de basis van elk brood. Zo kan een "roggebrood" om het even welke verhouding van tarwe- en roggebloem zijn. Het enige waar men rekening mee moet houden, is dat rogge- moeilijker vergist dan tarwemeel, dat dus de rijstijden zullen moeten verlengd worden en dat het aandeel rogge niet te groot mag worden.
Mijn licht roggebrood maak ik met 750g witte tarwebloem, 200g fijn gemalen roggebloem en 50g grof gemalen rogge. De hoeveelheid gist maakt weinig uit: ergens tussen de 5g en 10g gedroogde gist. Kneden en geleidelijk water toevoegen tot het deeg "staat" (dus niet (teveel) uitzakt) en niet meer aan de handen kleeft. Dat is belangrijk voor wie ronde broden wil bakken en niet wil eindigen met een soort pannenkoek.
Roggebrood bakken van 100% rogge is mogelijk maar het is moeilijk. Rijstijd minstens een dag en, omdat rogge minder eiwit bevat dan tarwe, blijft het brood doorgaans brokkelig. Wel een heuse delicatesse bij mosselen of bouillabaise. In het laatste geval uiteraard besmeerd met een dikke laag (zelfgemaakte!) rouille.

Het leuke aan brood is, dat er eindeloos mee gevarieerd kan worden.
Vervang bvb. eens de rozijnen door fijngehakte gedroogde abrikozen, fijngehakte gedroogde bananen- of appelschijfjes, fijngehakte dadels of vijgen...
Kinderen zin in pizza? Een ideale pizzabodem voor geïmproviseerde pizza is wit brood van deeg waar enkele soeplepels spekreepjes, in kleine blokjes gesneden salami en/of fijngehakte zongedroogde tomaten aan toegevoegd zijn. Doe er ook een koffielepeltje fijngehakte marjolein, oregano of basilicum bij. Gooi dat overschotje zelfgemaakte pesto ook maar bij het deeg! Eens gebakken moet dit wel in de diepvriezer. Het is slechts heel beperkt houdbaar.

Voor echte carnivoren (zoals ik, dus), bovendien in het bezit van een keukenrobot met vleesmolen: maak zelf eens uw filet Americain préparé zoals het hoort: met zelf gemalen biefstuk, een paar eierdooiers, fijngehakte ui, wat kappertjes en Worchestersaus. Dat op een dikke plak roggebrood, een paar draaien van de pepermolen, eventueel een snuifje zout, wat fijngehakte ui, een takje peterselie. Zalig.
Overigens maakt waarschijnlijk geen enkele slager zijn filet Americain met biefstuk, wel met de goedkopere delen van het rund. Ik gebruik er ook wel vaker stoverijvlees voor, waar alle witte delen (vet, pezen, vliezen) van zijn weggesneden.

Ik denk niet dat je, door zelf brood te bakken, veel bespaart: diepvriezer, oven, broodbakmachine enz. kosten ook geld. Na het bakken is er de afwas die ook niet gratis is. En je wil een "beter" brood, dus je geeft wat meer uit aan ingrediënten.

Nog een paar tips voor wie er iets aan heeft:

- Vervang eens de helft van het water door karnemelk. Karnemelk is een natuurlijke broodverbeteraar en zorgt voor een egale(re) structuur van het kruim. De zure smaak verdwijnt volledig bij het bakken
- Brood wordt in de oven afgebakken bij ca. 200°C - 220°C. Op de bodem van de oven een schaaltje water om uitdrogen te voorkomen
- Een glanzende korst gewenst? Vernevel, enkele minuten voor het einde van de baktijd, water over de korst met een plantenspuit
- Brood bewaart beter naarmate het meer vetstof bevat. Als in een recept "boter" staat, wordt ook boter bedoeld, geen bakmargarine.
- Brood bewaart ook beter als het tijdens het afkoelen luchtig afgedekt wordt met een keukenhanddoek of een neteldoek
- Om te voorkomen dat het kruim aan de bovenkant loskomt van de korst, een regelmatig voorkomend euvel, laat men het brood omgekeerd afkoelen.
- Ongesneden brood wordt ingevroren zodra het lauw geworden is. Omgekeerd in de vriezer leggen, ook hier weer om te voorkomen dat het kruim aan de bovenkant loskomt van de korst
Omhoog

nikske
Jr. Member
Jr. Member
Berichten: 91
Lid geworden op: 13 nov 2014
Contacteer:
Contacteer nikske
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door nikske » 15 oktober 2015, 11:26

ik ga mij een Panasonic broodmachine aanschaffen, twijfel nog tussen 2501 en 2502

heeft iemand type 2501 ? ik zou willen 100% zeker weten dat er daar een rozijnen/noten dispenser inzit dan neem ik die want of er nu 10 of 11 programma's zijn maakt niet veel uit voor mij

dank u
Omhoog

pevepe
Full Member
Full Member
Berichten: 127
Lid geworden op: 31 mar 2009
Contacteer:
Contacteer pevepe
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door pevepe » 15 oktober 2015, 12:40

De Panasonic 2501WXE heeft een rozijnen/notendispenser.
Even Google gebruiken en dan zie je dat.
Wat belangrijk is: ik zie prijzen tussen 155 en 255 € voor dezelfde machine in de webshops.
Omhoog

Gebruikersavatar
molenveld
VIP member
VIP member
Berichten: 1027
Lid geworden op: 30 nov 2013
Contacteer:
Contacteer molenveld
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door molenveld » 15 oktober 2015, 16:54

Ik heb de 2501 en die heeft dat inderdaad.

Ik ben heel tevreden over de machine maar het rozijnenbakje gebruik ik niet zo vaak. En het is al eens kapot gegaan; zoontje duwt wat hard op de bodem ervan en het plastic "pinnetje" dat dit laat openklappen breekt af. Ik kon gelukkig wel dit onderdeel apart bestellen.

Let inderdaad op de prijs zoals pevepe zegt. Ik heb die destijds gekocht bij Coolblue voor €169. Nu kost die daar alweer €189, en bij bol.com momenteel €219.
Omhoog

pevepe
Full Member
Full Member
Berichten: 127
Lid geworden op: 31 mar 2009
Contacteer:
Contacteer pevepe
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door pevepe » 15 oktober 2015, 18:11

Zelfs 139€ bij bobshop.be
Omhoog

nikske
Jr. Member
Jr. Member
Berichten: 91
Lid geworden op: 13 nov 2014
Contacteer:
Contacteer nikske
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door nikske » 15 oktober 2015, 22:35

dank je voor de bevestiging, had deze inderdaad voor 139 euro zien staan
Omhoog

Gebruikersavatar
Brugse Leeuw
Hero Member
Hero Member
Berichten: 899
Lid geworden op: 31 jul 2007
Contacteer:
Contacteer Brugse Leeuw
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door Brugse Leeuw » 25 januari 2016, 11:46

Dit weekend de eerste keer Soubry 6 granen bloem gekocht en het brood is goed.
Toch valt het brood minder groot uit tov Aveve bloemsoorten.
Heeft er hier iemand ervaringen met Ceres bloem die je kan kopen in grote Colruyt filialen?
Omhoog

Leemans-broertje
VIP member
VIP member
Berichten: 1043
Lid geworden op: 13 nov 2013
Contacteer:
Contacteer Leemans-broertje
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door Leemans-broertje » 25 januari 2016, 11:53

Denk dat je je vergist van webstek. Dit is hier niet de Boerinnenbond.
Omhoog

Gebruikersavatar
Brugse Leeuw
Hero Member
Hero Member
Berichten: 899
Lid geworden op: 31 jul 2007
Contacteer:
Contacteer Brugse Leeuw
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door Brugse Leeuw » 25 januari 2016, 12:48

Deze topic loopt al van 2008. Lang vooraleer jij hier geregistreerd bent!

Als het je niet interesseert, blijf hier dan weg!
Omhoog

Gebruikersavatar
molenveld
VIP member
VIP member
Berichten: 1027
Lid geworden op: 30 nov 2013
Contacteer:
Contacteer molenveld
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door molenveld » 25 januari 2016, 12:53

Brugse Leeuw schreef:Dit weekend de eerste keer Soubry 6 granen bloem gekocht en het brood is goed.
Toch valt het brood minder groot uit tov Aveve bloemsoorten.
Je kan dan iets meer gist toevoegen, of afhankelijk van je machine langer laten rijzen (size knop op Panasonic machines).
Omhoog

veje
Sr. Member
Sr. Member
Berichten: 342
Lid geworden op: 04 sep 2015
Contacteer:
Contacteer veje
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door veje » 26 januari 2016, 08:49

mijn ervaring met de zesgranenbloem en ook de donkere bloem is dat je een beter resultaat krijgt als je ca 20% witte bloem gebruikt en ca 80% "bruine". Om de gist sneller te laten werken, zou je ook een beetje suiker kunnen toevoegen of je broodmachine eerst zo'n 20 min laten voorverwarmen (preheat) alvorens het bakprogramma te starten zodat de gist meer tijd krijgt om zijn werk te doen.
Omhoog

Gebruikersavatar
Brugse Leeuw
Hero Member
Hero Member
Berichten: 899
Lid geworden op: 31 jul 2007
Contacteer:
Contacteer Brugse Leeuw
Verstuur privébericht

Re: zelf brood bakken

  • Citeer

Bericht door Brugse Leeuw » 26 januari 2016, 11:19

@veje, ik was al van plan om 1/3 witte bloem Aveve surfina plus toe te voegen.
Dan zal het idd iets beter rijzen.
Omhoog

Plaats reactie
  • Afdrukweergave

216 berichten
  • Pagina 14 van 15
    • Ga naar pagina:
  • Vorige
  • 1
  • …
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Volgende

Terug naar “Besparingstips”

Ga naar
  • Sparen
  • ↳   Spaarrekeningen
  • ↳   Vraag het aan de financiële instelling
  • ↳   Vraag het aan Assuralia
  • ↳   Vraag het aan BinckBank
  • ↳   Vraag het aan Evi
  • ↳   Vraag het aan MeDirect
  • ↳   Vraag het aan MoneYou
  • ↳   Vraag het aan NIBC
  • ↳   Vraag het aan Rabobank.be
  • ↳   Kasbons en termijnrekeningen
  • ↳   Tak21
  • ↳   Pensioensparen
  • ↳   Langetermijnsparen
  • ↳   VAPZ
  • Beleggen
  • ↳   Fondsen en aandelen
  • ↳   Tak23
  • ↳   Obligaties, gestructureerde producten en andere types beleggingen
  • Betalen & Kaarten
  • ↳   Zichtrekeningen & Bankkaarten
  • ↳   Kredietkaarten
  • Lenen
  • ↳   Woonleningen / Hypothecaire leningen
  • ↳   Auto-, verbouwing-, persoonlijke en andere leningen
  • Verzekeringen
  • ↳   Auto / Brand / Hospitalisatie
  • ↳   Schuldsaldoverzekeringen
  • ↳   Andere verzekeringen (ziekenfondsen, …)
  • Spaargids
  • ↳   Aankondigingen
  • ↳   Besparingstips
  • ↳   Kroeg
  • Forumoverzicht
 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

& ontvang tips om te besparen
Spaargids logo

Blijf op de hoogte!

Vergelijken

  • Energie
  • Financiën
  • Telecom
  • Verzekeringen
  • Ziekenfondsen

Financiën vergelijken

  • Lenen
  • Sparen
  • Beleggen
  • Betalen
  • Verzekeringen

Info

  • Over Mijnvergelijker.be
  • Contact
  • Vacatures

Blijf op de hoogte!

Gemiddeld 320.783 bezoekers per maand, de laatste 6 maanden.
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Cookiebeleid
  • Privacy-instellingen
  • Hoe vergelijken we
  • Accessibility
DPG Media nv - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen nr. 0432.306.234
Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van recent nieuws, mogelijkheden om te besparen, interessante aanbiedingen, en andere tips via e-mail.

Wij respecteren uw privacy