AG Insurance maakt rendementen over 2017 voor tak21-spaarverzekeringen bekend

0
Reageer
AG Insurance maakt rendementen over 2017 voor tak21-spaarverzekeringen bekend

AG Insurance heeft de rendementen van zijn tak21-spaarverzekeringen over 2017 bekendgemaakt. Contracten die recht geven op een fiscaal voordeel brachten minstens 2,15% op.

De opbrengst voor een tak21-spaarverzekering bestaat uit twee delen. Het eerste is een gegarandeerde basisvergoeding. Het tweede bestaat uit een winstdeelneming die bovenop de basisrente kan worden gegeven als de evolutie op de financiële markten en de resultaten van de verzekeringsmaatschappij dat toelaten.

Bij de contracten die via het netwerk van de makelaars en de agenten van Fintro worden verkocht, bracht Top Rendement – dat kon worden afgesloten in het kader van het pensioensparen of het fiscaal aangemoedigde langetermijnsparen - via de winstdeelneming vorig jaar minstens 2,15% op. Voor AG Safe+ was dat 1,90%.

Bij de overeenkomsten die via het netwerk van BNP Paribas Fortis aan de man worden gebracht, leverde het fiscale Pension Invest Plan minstens 2,15% op, terwijl Free Invest Plan minstens 2,00% gaf.

Bij de polissen die via het netwerk van bpost bank werden verdeeld, was dat 2,15% voor Post Optima Pension en 2,00% voor Post Optima Best.

 

Lees ook:
- AG Insurance past polissen aan deeleconomie aan
- Tak-producten: sparen via een levensverzekering
- Indexering van bedragen voor sparen en beleggen

Hoe interessant vond u dit artikel?
(5 stemmen, gemiddeld 3 van de 5)
Categorie: Algemeen nieuws over sparen