Ontvang tot 50 euro cashback voor fiscaal sparen bij Futuria

0
Reageer

Ontvang tot 50 euro cashback voor fiscaal sparenVerzekeringsmakelaar Futuria lanceert een cashback-actie tot 15 augustus 2017. Als u via spaargids.be intekent op pensioensparen, langetermijnsparen en/of VAPZ kunt u tussen 22 maart en 15 augustus 2017 tot 50 euro cashback ontvangen.

Wie inschrijft voor een contract pensioensparen, langetermijnsparen of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) van ten minste 600 euro per jaar, ontvangt reeds een cashback van 10 euro. Wie voor minstens 1500 euro per jaar intekent, strijkt 20 euro op. Het maximum voor de drie formules samen bedraagt 50 euro.

De cashback wordt toegekend voor contracten die voldoen aan de basisvereisten voor fiscale spaarcontracten, waarvan de stortingen dus recht geven op een belastingvermindering. Overeenkomsten met een looptijd van minder dan 10 jaar of met een eenmalige storting, vallen hier niet onder.

Er is geen verplichting om ieder jaar een premie te betalen, al is dat wel aan te raden om te kunnen genieten van het fiscale voordeel. Contracten kunnen ook jaarlijks herzien worden in functie van uw situatie.

De cashback-actie is enkel geldig voor intekeningen op nieuwe contracten bij Futuria tussen 22 maart en 15 augustus 2017, waarbij alle getekende documenten de makelaar uiterlijk op 15 augustus 2017 bereiken en waarvoor de premie uiterlijk op 15 augustus 2017 op de rekening van de verzekeraar staat. De actie is enkel geldig op de fiscaal aftrekbare spaarproducten van AXA, Allianz, Baloise en Generali.

De cashback-actie komt bovenop de lage instapkosten. Futuria verbindt er zich immers toe om te werken tegen wellicht de laagste instapkosten in België, vaak zelfs 0%, waar andere makelaars voor bepaalde producten tot 6,5% aanrekenen. Deze voorwaarden zijn onder meer van toepassing op pensioensparen, langetermijnsparen en VAPZ.

Spaargids.be, dat zelf geen makelaar is, heeft deze gunstige voorwaarden onderhandeld met Futuria. Dankzij spaargids.be kunt u dus genieten van de beste tarieven op de markt. De verlaagde instapkosten zijn geldig op alle toekomstige stortingen.

Meer info en de lijst met deelnemende producten vindt u op onderstaande links

Pensioensparen vergelijken
Langetermijnsparen vergelijken
Vrij Aanvullend Pensioen, VAPZ vergelijken

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(2 stemmen, gemiddeld 5 van de 5)


Categorie: Algemeen nieuws over sparen