Argenta lanceert goedkope lening voor ecologische renovaties en veiligheid

0
Reageer

Argenta lanceert goedkope lening voor ecologische renovaties en veiligheidArgenta biedt voortaan ook goedkope leningen op afbetaling aan voor de financiering van ecologische renovaties zoals de installatie van zonnepanelen of zonneboilers, een thuisbatterij en isolatie, alsook voor investeringen in de veiligheid van de woning zoals branddetectie en beveiliging. Het tarief voor een krediet met dergelijke doeleinden bedraagt momenteel 1,95%.

Er kan via de lening tussen 2.500 euro en 50.000 euro worden opgenomen. De sommen moeten, afhankelijk van het bedrag, worden terugbetaald over een periode van 12 tot 120 maanden.

Naast de goedkope duurzame lening biedt Argenta ook zijn klassieke renovatielening aan tegen een tarief van 2,95 %. Die kan de consument gebruiken voor bijvoorbeeld de (her)inrichting van zijn badkamer of keuken.

Tip: Bekijk hoe concurrentieel het aanbod van Argenta is op het vlak van verbouwingsleningen en energieleningen.

Brandverzekering

Naar aanleiding van Batibouw biedt Argenta ook tijdelijk ook een korting op de brandverzekering. Wie een nieuwe brandverzekering afsluit, krijgt het eerste jaar een korting van 20%. De actieperiode loopt van 15 februari tot en met 31 maart. De polis moet ingaan voor 30 november 2018.

Tip: Vraag via Spaargids.be een aantal offertes voor uw brandverzekering aan

 

Lees ook:
- BNP Paribas Fortis verwacht stijging rente op woonlening met 0,50% in 2018
- Argenta scherpt tarieven autolening aan
- Consument krijgt gedetailleerde info over premies voor autoverzekering en brandpolis

Hoe interessant vond u dit artikel?
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)
Categorie: Argenta nieuws over lenen