Evi Bank van start met hoogste online rentes

36
Reageer
Online bank Evi van start met hoogste rentesPrivate Bank Van Lanschot lanceert Evi, een nieuwe online spaarbank. De rentevoeten van Evi Bank zijn de hoogste van de online spaarmarkt.

De rentevoeten op de nieuwe Evi getrouwheidsrekening
Basisrente 0,60% en getrouwheidspremie 1,50%. Samengeteld komt dit op 2,10%.
Let wel, zoals steeds is de getrouwheidspremie slechts verworven als het spaarbedrag 12 maanden onafgebroken op het spaarboekje staat.

De rentevoeten op de nieuwe Evi spaarrekening:
Basisrente 1,40% en getrouwheidspremie 0,35%

Openen, beheer, en afsluiten van de rekeningen zijn gratis. Beide spaarrekeningen zijn gereglementeerd, dit wil zeggen dat er een vrijstelling is van roerende voorheffing op de eerste schijf van 1880 euro voor het inkomstenjaar 2013. Dit bedrag wordt verdubbeld tot 3760 euro voor rekeningen op naam van gehuwd of wettelijk samenwonenden.

'Veranderen van bank sneller dan veranderen van Energieleverancier'
Klanten kunnen volgens de Evi Bank in drie minuten een Evi-rekening openen. “Veranderen van spaarrekening gaat dus nog sneller dan veranderen van energieleverancier. Daarnaast zorgen een live chat en een call center 24u/24 en 7d/7 voor permanente ondersteuning. We bieden klanten van Evi alle troeven van online sparen aan in combinatie met een ongeziene bereikbaarheid van de klantendienst”, vertelt Michel Buysschaert, voorzitter van Van Lanschot België.

Intekenen kan enkel online hier

Nederlandse garantie
Evi is een merknaam van het Nederlandse Van Lanschot bank. De bank is naar eigen zeggen een van de oudste onafhankelijke banken in Europa, en is actief in België en Nederland. Evi valt onder het Nederlandse depositogarantiesysteem. Uw spaargeld is er beschermd tot 100.000 euro per persoon. Wie ook klant is bij Van Lanschot is beschermd tot 100.000 euro op het opgetelde spaarbedrag bij beide banken samen. F. Van Lanschot bankiers heeft rating A- bij Fitch en rating BBB+ bij S&P's.

Meer info:
- Website van Evi
- Online Intekenen bij Evi
- Vergelijk alle spaarrekeningen
- Deel uw ervaringen over Evi Bank op het forum

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(52 stemmen, gemiddeld 4.02 van de 5)


Categorie: Evi nieuws over sparen, Sparen bij Evi