Laatste kans: Patronale neemt 1,1% taks voor haar rekening op starfix

1
Reageer
UPDATE: Dit is uw laatste kans. Als u inschrijft voor 31 augustus op een Patronale Life Starfix of Secure 21 contract neemt Patronale Life de taks van 1,1% voor haar rekening. En dat is nog niet alles, want via spaargids kan u intekenen aan laagste kosten.

Patronale verlengt de promotie op de Starfix tak 21 spaarverzekering. Tot 31 augustus 2011 neemt de maatschappij de wettelijke taks van 1,1% voor haar rekening.

Voorwaarden:
- De verzekeringnemer belegt een premie van minimum 12.500€ in een verzekeringsproduct Tak 21 van Patronale Life NV;
- In geval van gehele of gedeeltelijke afkopen van de verzekeringspolis gedurende de eerste drie jaar van de looptijd van het contract, is verzekeringnemer gehouden de premietaks integraal en op de volledige premiesom aan de Maatschappij te restitueren.

3,45% gegarandeerd
Patronale Starfix is een TAK 21 spaarverzekering die 3,45% gegarandeerde rente biedt gedurende 8 jaar.

Lage kosten
Instapkosten bestaan doorgaans uit twee delen: kosten voor de verzekeringsmaatschappij (meestal 0,0% tot 1%) plus kosten voor de tussenpersoon (makelaar). De tussenpersoon hoeft niet per se het maximum aan instap kosten te rekenen. Doet hij dit wel (en verlaagt hij zijn kosten niet), dan gaat dit ten koste van uw rendement.

Wij hebben voor onze bezoekers gunstige voorwaarden onderhandeld met een tussenpersoon. De makelaar Futuria verbindt zich ertoe geen instap kosten te rekenen als tussenpersoon. Dit terwijl andere makelaars tot 6% gaan. Spaargids zelf is geen makelaar.

Hierdoor kan u tijdelijk genieten van de Patronale TAK 21 spaarverzekeringen aan de laagste instap kosten (0% op Secure 21 and 0,5% op de Starfix).

Patronale aanvragen aan verlaagde instapkost
Patronale Starfix
Patronale Secure 21

Vergelijk alle tak 21 spaarproducten hier

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: Patronale Life nieuws over verzekeren