frituur - actifry
Re: frituur - actifry
Ik bak mijn frieten in Ossenwit. In een Nova-frietketel die inmiddels 35 jaar oud is en het nog prima doet. Dat is nu eenmaal het standaard recept van frieten: aardappelstaafjes van 9mm*9mm, gebakken in rundsvet. Is dat ultra-gezond? Neen, maar je eet dat ook niet meer dan een keer per maand.
Het staat iedereen vrij, zijn toevlucht te zoeken tot deze of gene electroboer, die een alternatieve bereiding voorstaat en daarvoor een machientje en de nodige marketingblabla in de aanbieding heeft.
Ik gruwel van de meeste dingen die ik hier lees, en een besparing levert het ook al niet op, denk ik.
Wat ik hier lees, doet me denken aan wat ik al zo vaak gehoord heb: dat witloof o zo lekker is, even afgezien van de bitterheid...
Het staat iedereen vrij, zijn toevlucht te zoeken tot deze of gene electroboer, die een alternatieve bereiding voorstaat en daarvoor een machientje en de nodige marketingblabla in de aanbieding heeft.
Ik gruwel van de meeste dingen die ik hier lees, en een besparing levert het ook al niet op, denk ik.
Wat ik hier lees, doet me denken aan wat ik al zo vaak gehoord heb: dat witloof o zo lekker is, even afgezien van de bitterheid...