Patronale maakt opbrengsten tak21-spaarverzekeringen over 2016 bekend

0
Reageer
Patronale maakt opbrengsten tak21-spaarverzekeringen over 2016 bekend Verzekeraar Patronale heeft de opbrengsten van zijn tak21-spaarverzekeringen over 2016 bekendgemaakt. Door de winstdeelnemingen komt de minimale opbrengst ervan uit op 1,90%.

Het rendement van Secure21 is opgebouwd uit drie componenten. De eerste is een basisrentevoet die gegarandeerd wordt gedurende de hele looptijd van het contract. Bovenop wordt een variabele rentevoet uitgekeerd, die elk jaar opnieuw op voorhand wordt vastgelegd. En ten slotte is er een eventuele winstdeelneming, die achteraf kan worden gegeven en afhangt van de resultaten van Patronale Life. Die laatste component is echter niet gegarandeerd.

Door de winstdeelnemingen wordt voor deze spaarformule over 2016 een globale opbrengst van minstens 2,05% gehaald. De stortingen waarvan de gegarandeerde rente en de jaarlijks variabele rente hoger liggen, ontvangen deze hogere vergoeding.

De opbrengst van de spaarverzekeringen Safe21, Starfix en Fructisafe bestaat dan weer uit een gegarandeerde rente voor 8 jaar, die eventueel kan worden aangevuld met een winstdeelneming.

Voor 2016 leidt de winstdeelneming ertoe dat de betrokken spaarverzekeringen minstens 1,90% opbrachten. De stortingen waarvan de gegarandeerde rente hoger is, ontvangen deze hogere vergoeding.

Laagste instapkosten.

De spaarverzekeringen van Patronale kunnen worden onderschreven bij Futuria. Deze makelaar heeft er zich toe verbonden om voor onder meer tak21- en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

Spaargids.be, dat zelf geen makelaar is, onderhandelde deze gunstige voorwaarden met Futuria. Dankzij Spaargids.be kunt u dus genieten van de beste voorwaarden op de markt.

Patronale Starfix

Patronale Secure 21

Patronale Safe 21

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(6 stemmen, gemiddeld 4 van de 5)


Categorie: Algemeen nieuws over verzekeren