Beobank biedt nu ook autoverzekering, woningverzekering en familiale verzekering aan

0
Reageer
Beobank biedt nu ook autoverzekering, woningverzekering en familiale verzekering aan

Klanten van Beobank kunnen voortaan bij hun bank ook een autoverzekering, een woningverzekering en een familiale verzekering afsluiten. De instelling werkt daarvoor samen met Partners Verzekeringen.

Op het vlak van autoverzekeringen biedt Beobank drie omniumformules aan: de mini-omnium (naast indekking burgerlijke aansprakelijkheid voor schade aan derden ook vergoeding van de eigen schade door natuurkrachten, aanrijding met dieren, diefstal en poging tot diefstal, brand en glasbreuk), de mini-omnium+ (uitgebreide mini-omnium met uitkering bij een totaal verlies van de wagen na een ongeval) en de full omnium (alle eigen schade). Ze bieden alle ook een zogenaamde Bob-garantie aan, die zowel de schade aan andere weggebruikers dekt als de schade aan het eigen voertuig indien de gewone bestuurder zich laat vervangen door een Bob-chauffeur.

Op het vlak van woningverzekeringen biedt de polis van Beobank een aanvullende garantie op grote elektronische huishoudtoestellen en audiovisuele apparaten. Als een toestel binnen een periode van 2 tot 5 jaar na aankoop stuk gaat, zorgt de woningverzekering voor herstelling van het toestel of voor een financiële compensatie voor de aankoop van een nieuw toestel.

Bij eventuele schadegevallen kunnen de verzekeringsklanten van Beobank een beroep doen op Global Assistance, dat 24u op 24 bereikbaar is en onmiddellijk de pechverhelping of de eerste bijstand regelt.

Partners Verzekeringen, de verzekeraar waarmee Beobank samenwerkt, maakt deel uit van de Groep Assurances Crédit Mutuel. Beobank zelf is in handen van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE).

Spaargids.be biedt u ook de mogelijkheid om een aantal offertes op te vragen voor uw woonverzekering en uw autoverzekering.

Lees ook:
- Belfius in zee met Touring voor bijstandsverzekeringen 
- Onverzekerde chauffeurs worden zwaarder gestraft 
- Gratis tickets en reisjes voor verzekeringsmakelaars onder vuur

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: Beobank nieuws over verzekeren