App BNP Paribas Fortis al 200.000 keer gedownload

0
Reageer
App BNP Paribas Fortis al 200.000 keer gedownload De Easy banking applicatie van BNP Paribas Fortis is reeds 200.000 keer gedownload. Dat wil zeggen dat 10% van de klanten met een contract voor PC-banking de applicatie heeft gedownload. De applicatie werd gelanceerd in februari 2012 en werd vanaf eind november ook beschikbaar voor Android, het mobiele besturingssysteem van Google.

Easy banking laat toe op elk moment zijn rekeningsaldo’s te raadplegen, overschrijvingen te doen, facturen te betalen of het dichtstbijzijnde BNP Paribas Fortis- of Fintro-kantoor te vinden. Er is ook een zoekfunctie waarmee de gebruiker gemakkelijk een transactie kan terugvinden of het plafond van zijn toegelaten kredietkaarttransacties realtime kan opvolgen. Verder is er ook de Assist-applicatie die begeleidt in geval van nood.

De Easy-Banking app kan gedownload worden via App store voor iPhone of iPad en via Google Play Store voor Android. Om er gebruik van te maken dient u een identificatieprocedure te ondergaan.

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: BNP Paribas Fortis nieuws over betalen en kaarten