Hello bank! pakt uit met woonlening tegen 1,40%

0
Reageer
Hello bank! pakt uit met woonlening tegen 1,40%

Hello bank!, de online bank van BNP Paribas Fortis, pakt uit met toptarieven voor woonleningen. Wie aan enkele voorwaarden voldoet, kan bij de instelling voortaan al een hypothecair krediet op 15 jaar afsluiten tegen 1,40%. Wie kiest voor een lening met vaste rente op 20 jaar wordt tegen 1,65% bediend.

Maak een persoonlijke simulatie bij Hello bank!

Het basistarief voor een lening met vaste rente op 15 jaar is teruggebracht tot 1,90%. Voor een krediet op 20 jaar is dat 2,15%.

Daarop kan de klant nog allerlei kortingen krijgen. Wie hoogstens 80% van de waarde van zijn pand leent, krijgt 0,20% vermindering. Voorts is er 0,10% korting voor wie zijn loon laat storten op een rekening bij de bank. Hetzelfde geldt voor wie zijn brandverzekering via de bank bij AG Insurance neemt. En eveneens voor wie zijn schuldsaldoverzekering via de instelling bij die verzekeraar laat plaatsen. Wie alle kortingen uitput, komt dus aan een globale korting van 0,50%.

Met tarieven van 1,40% en 1,65% komt de bank in het vaarwater van Keytrade Bank. Dat lanceerde recentelijk zijn online woonleningen ook tegen 1,65%. Door de hoge vraag kon de bank echter niet volgen. Intussen heeft ze de tarieven trouwens al wat opgetrokken.

Via enkele handige rekenmodules helpt Spaargids.be u in de zoektocht naar de goedkoopste woonleningen en schuldsaldoverzekeringen.

Lees ook:

- Hoeveel leent de Belg voor zijn woning? 
- Is het interessant om een deel van de lening vervroegd af te lossen?
-
Schuldsaldoverzekeringen tot duizenden euro's te duur verkocht

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: Hello Bank nieuws over lenen