Hello bank! zet strijd om woonlening op scherp

0
Reageer

Hello bank! zet strijd om woonlening op scherp

Hello bank! verlaagt haar beste tarief voor woonkredieten met vaste rente op 20 jaar van 2,00% naar 1,80%. Daarmee nestelt de instelling zich vooraan in de strijd om de kandidaat-kredietnemer binnen te halen.

Op zoek naar de beste rentevoet voor uw woonlening? Vergelijk hier

Het geafficheerde basistarief voor een woonlening op 20 jaar zakt bij Hello bank! van 2,50% naar 2,30%. Daar kunnen echter nog kortingen op worden verkregen. Als er hoogstens 80% van de waarde van de woning wordt geleend, zakt het tarief met 0,20%.  Laten de kredietnemers hun inkomsten op een rekening bij de bank storten, gaat er bijkomend 0,10% af. Hetzelfde geldt voor wie via Hello bank! een schuldsaldoverzekering neemt bij AG Insurance en ook voor wie via de bank een woonverzekering afsluit bij diezelfde verzekeraar. Wie aan al deze voorwaarden voldoet, kan dus lenen tegen 1,80%.

Met het tarief van 1,80% doet Hello bank! volop mee in de strijd om de consument, blijkt uit het overzicht met voorstellen die lezers van Spaargids recentelijk kregen. Andere banken die geregeld vooraan opduiken, zijn momenteel Crelan, AXA en ING.

Lees ook:

- Is een eigen huis je beste investering?
- Wat u moet weten over de sociale leningen
- Belfius geeft toch vergoeding voor negatieve rente op woonlening

Hoe interessant vond u dit artikel?
(1 stem, gemiddeld 5 van de 5)
Categorie: Hello Bank nieuws over lenen