Gamma biedt Opel in private leasing aan voor 178 euro per maand

0
Reageer
Gamma biedt Opel in private leasing aan voor 178 euro per maandDe komende dagen zullen in dertien winkels van de doe-het-zelfketen Gamma Opel Karl Rocks worden aangeboden in private leasing voor 178 euro per maand. In dat bedrag is alles begrepen, op de brandstof en de bekeuringen na.

Het gaat om een operationele leasing zonder aankoopoptie voor een periode van 36 maanden en dat voor een afstand van 10.000 kilometer per jaar. Voor meer gereden kilometers betaalt de consument 0,06 euro extra.

De prijs van 178 euro per maand omvat alle taksen, verzekeringen (BA en eigen schade), onderhoud, herstellingen, banden en pechbijstand in België.

De auto die hiervoor wordt aangeboden, is een vijfdeurs Opel Karl Rocks met 1,0-liter benzinemotor (55 kW/75 pk). Hij is uitgerust met o.a. metaalkleur, lichtmetalen velgen, mistlampen vooraan, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels in koetswerkkleur, elektrisch bedienbare ruiten vooraan, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurwielbediening, manuele airco en cruise control.

De dertien deelnemende Gamma-winkels zijn die in Aarschot, Anderlecht, Genk (Hasseltweg), Gent (Maïsstraat), Jumet, Kampenhout, Lier, Machelen, Meerbeke, Overijse, Roeselare, Schelle en Turnhout.

In totaal worden 250 auto's aangeboden. Nadien wordt de actie stopgezet. Gamma werkt voor het aanbod samen met DirectLease.

Wil u dit aanbod vergelijken met een klassieke financiering, waarbij u weliswaar alle kosten zelf moet dragen, maar na 36 maanden eigenaar blijft van de wagen, dan kunt u terecht op onze handige financieringsmodule. Verder kunt u ook de goedkoopste autoverzekering opzoeken.

Lees meer:
- Onverzekerde chauffeurs worden zwaarder gestraft 
- Lening met intrest soms interessanter dan lening tegen 0% 
- KBC en CBC geven goedkope autolening voor wagens tot drie jaar

Vindt u het artikel interessant? Geef uw score
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)


Categorie: Algemeen nieuws over lenen