Keytrade Bank doet weer herfinancieringen

2
Reageer

Keytrade Bank doet weer herfinancieringen

Keytrade staat weer herfinancieringen toe. Begin deze maand was deze activiteit even stopgezet omdat de bank de grote toevloed aan aanvragen voor woonleningen niet meer kon verwerken.

Maak uw persoonlijke simulatie bij Keytrade Bank

Keytrade lanceerde in juni een woonkrediet dat volledig online afgehandeld kan worden. Het deed dat tegen een scherp tarief van 1,65% voor leningen met een vaste rente op twintig jaar waarbij de kredietnemer hoogstens 80% van de waarde van zijn pand diende te lenen.

De bank werd meteen het slachtoffer van haar eigen succes. Het aantal aanvragen was zo groot dat ze niet meer kon volgen. Daarop besloot ze de tarieven op te trekken en tijdelijk geen herfinancieringen, waarbij een oude lening met hoge rente wordt vervangen door een nieuwe met lage intrestvoeten, meer te doen.

Intussen is het probleem verholpen en doet Keytrade weer herfinancieringen.

Het tarief voor een lening op twintig jaar met vaste rente, waarbij de kredietnemer hoogstens 80% van de waarde van zijn pand leent, bedraagt momenteel 1,83%. Dat brengt de maandelijkse afbetaling op 124,29 euro voor elke geleende schijf van 25.000 euro.

Een korting voor het afsluiten van een schuldsaldoverzekering via haar kanalen geeft de bank niet. De kredietnemer is dus vrij om de goedkoopste aanbieder te nemen. Dat kan gemakkelijk via de vergelijkingsmodule van Spaargids.be. We bieden u daarnaast ook een overzicht van de goedkoopste woonleningen op dit moment.

Maak uw persoonlijke simulatie bij Keytrade Bank

Lees ook:

- Laat korting op woonlening vallen en kies voor goedkoopste schuldsaldoverzekering 
- Rente woonleningen kampeert op laagste peil 
- Hello bank! pakt uit met woonlening tegen 1,40%

Hoe interessant vond u dit artikel?
(0 stemmen, gemiddeld 0 van de 5)
Categorie: Keytrade Bank nieuws over lenen